Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 31-10-2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου
και επικεφαλής του Συνδυασμού
"ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ”

Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

θα επισκεφθεί τις Τοπικές Κοινότητες

ΒΛΑΣΤΗΣ στις 13.00΄

ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ στις 18.00΄

ΑΣΒΕΣΤΟΠΕΤΡΑΣ στις 19.00’

Θα ακολουθήσει
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ στις 20.00’



ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΥΖΙΔΟΥ

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Α΄ ΜΕΡΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=WFiUGanzggU


ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Β΄ ΜΕΡΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=_N3mw7n8teI

ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΒΡΥΖΙΔΟΥ 28-10-2010



 



ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΒΡΥΖΙΔΟΥ 28-10-2010









Σε μια ενθουσιώδη και πολυπληθή συγκέντρωση η υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, τέλεσε τα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου, το βράδυ της Πέμπτης 28 Οκτωβρίου 2010, και στη συνέχεια έδωσε το μήνυμα του προεκλογικού αγώνα, δηλώνοντας στην ομιλία της ότι:
Η Εορδαία, μια ιστορική περιοχή, με πολλά πλεονεκτήματα, έχει ανάγκη επιτέλους να ενώσει τις δυνάμεις της σε ένα ανεξάρτητο συνδυασμό, χωρίς διαχωριστικές γραμμές, εξαρτήσεις και υποδείξεις, ώστε ισχυρή με όλους τους άξιους ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο και θέλουν να δουλέψουν ανιδιοτελώς για αυτόν, να συνεργασθούν ώστε να φέρουν το καινούργιο και το μεγαλειώδες που επιζητά η κοινωνία.
Το ξεκίνημα γίνεται από την υποψήφια Δήμαρχο η οποία για πρώτη φορά στα προεκλογικά δεδομένα, δεν ασχολείται με τους αντιπάλους της και ούτε επιζητά να εκλεγεί με ανάδειξη των αρνητικών τους δεδομένων.
Δεν επιθυμούμε, δήλωσε χαρακτηριστικά, να είμαστε η μελλοντική Δημοτική Αρχή γιατί κάποιοι δεν δούλεψαν σωστά. Θέλουμε να είμαστε Δημοτική Αρχή γιατί είμαστε άξιοι, καθαροί και μπορούμε να είμαστε μια ικανή Δημοτική Αρχή για τον τόπο.
Θέλουμε να εκλεγούμε, γιατί είμαστε οι καλλίτεροι.
Θέλουμε να μας δώσετε το δικαίωμα να υπηρετήσουμε τον τόπο μας,
γιατί αποδείξαμε ότι μπορούμε να φέρουμε αποτέλεσμα,
να λύσουμε προβλήματα, να εκτινάξουμε την Εορδαία ψηλά.
Γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε σε αυτό το τόπο. Δουλεύουμε και υπηρετούμε την περιοχή με συνεχή παρουσία σε όλη μας τη ζωή. Κουβαλάμε τα βιώματα των παππούδων μας, που ήρθαν σε αυτή τη πόλη και δούλεψαν σκληρά για να ριζώσουν και να επιβιώσουν.
Πονάμε το τόπο μας, θεωρούμε χρέος μας να μείνουμε και να δουλέψουμε για αυτόν και κανένας δεν έχει δικαίωμα, να μας εξορίσει από τη γη μας και να μας στερήσει από καμιά διεκδίκηση, ούτε εμάς, ούτε κανένα παιδί αυτής της γης, με μόνο κριτήριο αν κάποια περίοδο της ζωής τους, λόγους εργασίας ή σπουδών, έπρεπε να μείνει και αλλού.
Μόνο ο Κρόνος έτρωγε τα παιδιά του, για να μην του πάρουν την αρχηγία.
Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα, με ψευτοδιλήμματα, να διαγράψει την πατρίδα μας, ούτε να μας βγάλει από τις καρδιές των συμπατριωτών μας.
Με θάρρος και αγωνιστικότητα θα σταθούμε μπροστά, όρθιοι μέχρι την τελική νίκη και θα παλέψουμε, γιατί μπορούμε να είμαστε οι καλλίτεροι.
Τέλος ανέφερε πως το Δημαρχείο, με τη νέα Δημοτική Αρχή, δεν θα είναι συγκρότημα υπηρεσιών, αλλά το σπίτι του Πολίτη, που θα τον δέχεται με ανοιχτές πόρτες και θα τον συμπαραστέκεται σε ότι τον βασανίζει. Οι πολίτες από άκρου σ΄άκρον μας στήριξαν και αυτούς θα έχουμε χρέος να στηρίζουμε τέσσερα χρόνια και όλους τους νέους και αυτούς που δεν μας επέλεξαν και αυτούς που δεν είναι σήμερα μαζί μας.
Γιατί είμαστε η Δημοτική Αρχή για όλους τους πολίτες,
για όλη την Εορδαία.
Είμαστε η αληθινή ελπίδα και προοπτική για τον τόπο.
Εμπρός για τη μεγάλη νίκη,
τη νίκη της Εορδαίας,
τη δική σας νίκη.

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Φίλες και Φίλοι,
Συμπολίτες του Νέου Δήμου Εορδαίας,

σας προσκαλούμε
σήμερα, Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010, στις 20.00΄
στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου επι της 25ης Μαρτίου 28 στην Πτολεμαΐδα, απέναντι απο τα GOODYS

Η παρουσία σας  θα  μας  τιμήσει.



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 28-10-2010


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου
και επικεφαλής του Συνδυασμού "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ”
την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010
θα επισκεφθεί τις Τοπικές Κοινότητες
ΚΟΜΑΝΟΥ στις 18.00΄
ΜΑΥΡΟΠΗΓΗΣ στις 19.00΄
Και θα ακολουθήσουν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου επί της οδού
25ης Μαρτίου 28 και ώρα 20.00’

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΥΖΙΔΟΥ

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Η Υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου επισκέφτηκε χτες 26/10/2010 τις τοπικές κοινότητες της εκλογικής περιφέρειας Βερμίου και σήμερα 27/10/2010 θα επισκεφτεί τις τοπικές κοινότητες της εκλογικής περιφέρειας Αγίας Παρασκευής



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου
και επικεφαλής του Συνδυασμού "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ”
την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010
θα επισκεφθεί τις Τοπικές Κοινότητες

ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ στις 18.00΄
ΑΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ στις 19.00΄
ΣΠΗΛΙΑΣ- ΠΤΕΛΕΩΝΑ στις 20.00΄
ΕΡΜΑΚΙΑ στις 21.00΄



ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΥΖΙΔΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου
και επικεφαλής του Συνδυασμού "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ”
την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010
θα επισκεφθεί τις Τοπικές Κοινότητες

ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ στις 19.00΄
ΚΟΜΝΗΝΩΝ στις 20.00΄
ΜΕΣΟΒΟΥΝΟΥ στις 21.00΄
ΠΥΡΓΩΝ στις 22.00΄



ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΥΖΙΔΟΥ


Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Επίσκεψη της υποψηφίας Δημάρχου Εορδαίας Παρασκευής Βρυζίδου στην Πεντάβρυσο και τον Περδίκκα, τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010.












Την Τοπική Κοινότητα Πενταβρύσου επισκέφτηκε η υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, με το σύνολο των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων και τους υποψήφιους συμβούλους των τοπικών συμβουλίων.
Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πενταβρύσου και κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας, ανέφεραν πως η εγκατάλειψη από τη Δημοτική Αρχή, όλα αυτά τα χρόνια, τους έκανε να αισθάνονται παραμελημένοι.
Οι λιγοστοί νέοι απεγνωσμένα ζητούν ένα γήπεδο για να αθλούνται και για τις ανάγκες της ομάδας τους. Δυστυχώς όμως, η απάντηση ήταν ότι δεν υπάρχουν χρήματα.
 Ένας δρόμος επίσης που εξυπηρετεί την επικοινωνία της Πενταβρύσου με το Ανατολικό, ζωτικής σημασίας, οκτώ χρόνια δεν έχει ασφαλτοστρωθεί, με αποτέλεσμα σε μια βροχερή μέρα, να μην μπορεί να περάσει κανείς.
Οι κάτοικοι αναρωτιούνται γιατί όλα αυτά; Πληρώνουμε κάποια τιμωρία ή πράγματι δεν υπάρχουν χρήματα και δεν θα μπορέσει να γίνει τίποτε ακόμα και με μια καινούργια Δημοτική Αρχή;
Η κα Βρυζίδου ανέφερε: «Εμείς στο Δήμο Μουρικίου βρίσκαμε χρήματα και για τις αποχετεύσεις και για τα γήπεδα και για κάθε είδους παρέμβαση, γιατί δεν ξοδεύαμε χρήματα μετακινήσεις και ταξίδια Δημάρχου, ούτε Αντιδημάρχων, ούτε άλλων περιττών εξόδων, που στερούν τους κατοίκους από τα βασικά, που διευκολύνουν τη ζωή τους και την καθημερινότητα.
Όταν αποκαλείς τα χρέη από προηγούμενη Δημοτικές Αρχές μαύρη σελίδα, δεν τη μαυρίζεις παραπάνω, αυξάνοντας τα χρέη και τα δάνεια.
Εμείς ξέρουμε την αυτοδιοίκηση, η οποία είναι διαφορετική από τους κανόνες της κεντρικής πολιτικής σκηνής και έτσι μπορούμε με γρήγορους ρυθμούς, άμεσα να υλοποιήσουμε πολλά.  
Η ιστορία του τόπου άλλαξε σελίδα και το καινούργιο που έρχεται δεν φέρνει απλή ελπίδα, αλλά δίνει τη σιγουριά της αποτελεσματικότητας και της συνέπειας. Μέσα από μια σταθερή και καθαρή πορεία».
Την ίδια απογοήτευση λόγω απραξίας, συνάντησε και στη Τοπική Κοινότητα του Περδίκκα. Ένα μεγάλο χωριό χωρίς αποχέτευση, προβλήματα στην ύδρευση, χωρίς γήπεδο και αναξιοποίητο το φράγμα του Περδίκκα.
Την υπόθεση πήραν πλέον οι πολίτες στα χέρια τους και από τη πρώτη Κυριακή θα δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα που θα σηματοδοτήσει θετικά την πορεία του τόπου, περιθωριοποιώντας την μακροχρόνια εικονική πραγματικότητα.

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25-10-2010


Η Υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου
και επικεφαλής του Συνδυασμού "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ”
τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010
θα παραστεί
στον ΕΣΠΕΡΙΝΟ του ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στο
ΚΑΡΥΟΧΩΡΙ στις 19.30΄ 

και θα επισκεφθεί
την Τοπική Κοινότητα
ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΥ στις 20.30΄
και
 ΠΕΡΔΙΚΚΑΣ στις 21.00΄


ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΥΖΙΔΟΥ

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Το μεγαλείο της ψυχής και ο αγώνας των πολυάριθμων πολιτών της Εορδαίας, σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση της υποψήφιας Δημάρχου Εορδαίας Παρασκευής Βρυζίδου, το Σάββατο το βράδυ 23 Οκτωβρίου 2010.













Οι Πτολεμαϊδιώτισες και οι Πτολεμαϊδιώτες, αλλά και κάθε πολίτες του Δήμου Εορδαίας, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της υποψηφίας Δημάρχου Εορδαίας Παρασκευής Βρυζίδου, στην πρώτη προεκλογική συνάντηση, όπου έγινε η παρουσίαση του συνδυασμού «Δημιουργική Ενότητα».
Ο κόσμος παραβρέθηκε στη συνάντηση, με διάθεση καταρχήν να εκφράσει τη στήριξή του, αλλά και να παρακολουθήσει το πρόγραμμα, τις αρχές του συνδυασμού και βέβαια να γνωρίσει τα πρόσωπα που ευελπιστεί να αποτελέσουν στο μέλλον την επόμενη Δημοτική Αρχή.
Τα καταξιωμένα έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη, αλλά και τα νεότερα άτομα του συνδυασμού που ξεχωρίζουν για τη δράση τους, την επιστημονική τους κατάρτιση και την κοινωνική τους καταξίωση, κέρδισαν τις εντυπώσεις.
Η υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας ανέλυσε τους βασικούς άξονες του προγράμματος και ανέφερε πως ψηλά στη νεολαία και σε όλα τα παιδιά της Εορδαίας, σαν μάνα που μιλά στα δικά της παιδιά, και η αγωνία της μάνας δεν είναι μια απλή υπόσχεση για δουλειά και εξασφάλιση προοπτικής, είναι σφραγίδα και εγγύηση για αποτελεσματικότητα.
Τέλος παρουσίασε όλους τους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του συνδυασμού της «Δημιουργική Ενότητα».
Ευχαρίστησε όλους για τον αγώνα τους και επεσήμανε ότι ευγνωμονεί όλους όσους εργάζονται για το συνδυασμό, γιατί τελικά όλος ο κόσμος είναι ο πραγματικός συνδυασμός και ο κάθε άνθρωπος χωριστά που ανιδιοτελώς προσπαθεί για κάτι καλύτερο, για το τόπο μας.   

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Πρόσκληση Παρουσίασης Συνδυασμού "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ" της Υποψηφίας Δημάρχου Εορδαίας Παρασκευής Βρυζίδου


 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



Φίλες και Φίλοι,
Συμπολίτες του Νέου Δήμου Εορδαίας,

σας προσκαλούμε
το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010, στις 20.00΄
στο Ξενοδοχείο Ιωάννου,
στην παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών συμβούλων
του Συνδυασμού "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ”.

Η παρουσία σας  θα  μας  τιμήσει.




ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΥΖΙΔΟΥ


Η υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, επισκέφτηκε την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, για άλλη μια φορά τη λαϊκή αγορά της Πτολεμαΐδας.




Η επικεφαλής του συνδυασμού «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» και υποψήφια Δήμαρχος του Δήμου Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, με στελέχη του συνδυασμού της, επισκέφτηκε την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, για άλλη μια φορά τη λαϊκή αγορά της Πτολεμαΐδας.
Περπάτησαν στους χώρους της λαϊκής αγοράς και συζήτησαν τα προβλήματα των εκθετών, αλλά και των ανθρώπων που έκαναν τα ψώνια τους.
Διαπίστωσαν πολλά προβλήματα των εκθετών, κυρίως σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών και επισημάνθηκε η ανάγκη παρέμβασης που θα διευκολύνει τη λειτουργία τους.
Ο συγκεκριμένος θεσμός, για πολλές δεκαετίες, εξυπηρετεί τους πολίτες της Εορδαίας και δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς παραγωγούς και εμπόρους να πουλήσουν τα εμπορεύματά τους.
Είναι μια επιτυχή διαδικασία που πρέπει να αναβαθμιστεί και να προσεχθεί ιδιαίτερα, γιατί βοηθάει την οικονομία και τους πολίτες.
Ο συνδυασμός «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» θα στηρίζει τους συμμετέχοντας στις λαϊκές αγορές, με σχεδιασμό συμπληρωματικών ενεργειών, με σκοπό να ισχυροποιήσει και να επεκτείνει το θεσμό. 


Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Το καινούργιο που έρχεται με το συνδυασμό «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» της υποψηφίας Δημάρχου Παρασκευής Βρυζίδου για το Δήμο Εορδαίας

Η κατάθεση και κοινοποίηση του ψηφοδελτίου, με τους υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους, της υποψηφίας Δημάρχου Εορδαίας Παρασκευής Βρυζίδου, προκάλεσε ικανοποίηση και ελπίδα για το καινούργιο που έρχεται, με ικανά και καταξιωμένα αυτοδιοικητικά στελέχη, νέοι επιστήμονες, πετυχημένοι επαγγελματίες, άνθρωποι με διάθεση για δουλειά, προσφορά, εγγυημένη και διασφαλισμένη καθαρή πορεία.


Υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Εορδαίας


              α/α
Επώνυμο
όνομα
πατρώνυμο

Δήμος Εορδαίας
1
 Βρυζίδου                         Παρασκευή
Υποψήφια Δήμαρχος
Παναγιώτης



Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

1. Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι εκλογικής περιφέρειας Αγίας Παρασκευής


α/α
Επώνυμο
όνομα
πατρώνυμο
Εκλογική Περιφέρεια
1
Αντωνιάδης
Κυριάκος
Θωμάς
Αγίας Παρασκευής
2
Βασιλειάδης
Γεώργιος
Βασιλείου
Αγίας Παρασκευής
3
Ζησόπουλος
Ευάγγελος
Αλέξανδρος
Αγίας Παρασκευής


  2. Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι εκλογικής περιφέρειας Βερμίου

α/α
Επώνυμο
όνομα
πατρώνυμο
Εκλογική Περιφέρεια
1
Διαμαντόπουλος
Τριαντάφυλλος
Ελευθέριος
Βερμίου
2
Σιδηρόπουλος
Σοφοκλής
Γεώργιος
Βερμίου
3
Σιδηροπούλου
Βαρβάρα (Ρούλα)
Παναγιώτης
Βερμίου

     3. Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι εκλογικής περιφέρειας Βλάστης


α/α
Επώνυμο
όνομα
πατρώνυμο
Εκλογική Περιφέρεια
1
Μισιρλή
Αγνή
Νικόλαος
Βλάστης
2
Τζιούμαρης
Θωμάς (Μάκης)
Γεώργιος
Βλάστης



4. Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι εκλογικής περιφέρειας Μουρικίου

α/α
Επώνυμο
όνομα
πατρώνυμο
Εκλογική Περιφέρεια
1
Κοράφτσα
Θεοδώρα
Νικόλαος
Μουρικίου
2
Κουμανίδης
Κωνσταντίνος
Φώτιος
Μουρικίου
3
Κουσίδης
Τηλέμαχος
Πολυχρόνιος
Μουρικίου
4
Μπίγγας
Στέφανος
Πρόδρομος
Μουρικίου
5
Μπίτας
Νικόλαος
Ιωάννης
Μουρικίου
6
Τσολακίδης
Ισαάκ
Παντελής
Μουρικίου

5. Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι εκλογικής περιφέρειας Πτολεμαΐδας

α/α
Επώνυμο
όνομα
πατρώνυμο
Εκλογική Περιφέρεια
1
Ανδρονικίδου
Ιωάννα
Γεώργιος
Πτολεμαΐδας
2
Απαζίδου
Σοφία
Νικόλαος
Πτολεμαΐδας
3
Ασπράγκαθος
Ιωάννης
Στέργιος
Πτολεμαΐδας
4
Άτσιος
Βασίλειος
Κυριαζής
Πτολεμαΐδας
5
Γαλάνος
Ιωάννης
Νικόλαος
Πτολεμαΐδας
6
Γιαννώτα - Πράπα
Αναστασία
Κωνσταντίνος
Πτολεμαΐδας
7
Ελευθεριάδης
Νικόλαος
Παναγιώτης
Πτολεμαΐδας
8
Ιωαννίδης
Ιωάννης
Σταύρος
Πτολεμαΐδας
9
Καλαϊτζόπουλος
Απόστολος
Ιωάννης
Πτολεμαΐδας
10
Καμπούρης
Γεώργιος
Βασίλειος
Πτολεμαΐδας
11
Καραγάτσογλου
Γεώργιος
Παναγιώτης
Πτολεμαΐδας
12
Καραΐσκος
Γεώργιος
Ευάγγελος
Πτολεμαΐδας
13
Κεσκερίδης
Χρήστος
Αγησίλαος
Πτολεμαΐδας
14
Κουρτίδης
Δημήτριος
Παντελής
Πτολεμαΐδας
15
Κουσίδης
Νικόλαος
Ευριβιάδης
Πτολεμαΐδας
16
Κουτκαλάκης
Λεωνίδας
Γεώργιος
Πτολεμαΐδας
17
Κρυσταλλίδου
Θεοπίστη (Πίστη)
Πολύβιος
Πτολεμαΐδας
18
Λάτσιου – Πούλιου  -     Μελανοφρύδου
Αναστασία (Τάσα)
Ναούμ
Πτολεμαΐδας
19
Λιούρης
Γεώργιος
Χρήστος
Πτολεμαΐδας
20
Λόφτσαλης
Απόστολος
Ιωάννης
Πτολεμαΐδας
21
Μήτκας
Ευάγγελος
Αλέξανδρος
Πτολεμαΐδας
22
Μπιλαδέρη - Σαναΐδου
Ελένη
Κωνσταντίνος
Πτολεμαΐδας
23
Παναγιωτίδης
Χαράλαμπος
Αριστείδης
Πτολεμαΐδας
24
Παπαδοπούλου
Ελένη
Κωνσταντίνος
Πτολεμαΐδας
25
Πατσινακίδης
Χρήστος
Σάββας
Πτολεμαΐδας
26
Πουφέρης
Κωνσταντίνος
Γεώργιος
Πτολεμαΐδας
27
Προσκυνητοπούλου
Ελένη
Αναστάσιος
Πτολεμαΐδας
28
Σιδηρόπουλος
Αλέξανδρος
Κωνσταντίνος
Πτολεμαΐδας
29
Στόγια
Δέσποινα
Νικόλαος
Πτολεμαΐδας
30
Συμεωνάκος
Δημήτριος
Σπύρος
Πτολεμαΐδας
31
Τραχανάς
Δημήτριος
Εμμανουήλ
Πτολεμαΐδας
32
Τσαγκαλίδης
Δημήτριος
Παναγιώτης
Πτολεμαΐδας
33
Τσοκαρίδης
Νικόλαος
Ιωάννης
Πτολεμαΐδας
34
Φαρμάκης
Γεώργιος
Νικόλαος
Πτολεμαΐδας
35
Χατζόπουλος
Απόστολος
Νικόλαος
Πτολεμαΐδας
36
Χρηστίδης
Σταύρος
Γεώργιος
Πτολεμαΐδας


1. Υποψήφιοι  Σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Πτολεμαΐδας

α/α
Επώνυμο
όνομα
πατρώνυμο
Δημοτική Κοινότητα
1
Αρναουτίδου
Ευανθία
Γεώργιος
Πτολεμαΐδας
2
Βασιλειάδης
Γεώργιος
Βασίλειος
Πτολεμαΐδας
3
Βασιλειάδου– Κωνσταντινίδου
Σωτηρία (Νούλα)
Κωνσταντίνος
Πτολεμαΐδας
4
Γκέκας
Χαρίλαος
Βασίλειος
Πτολεμαΐδας
5
Κοτίδου- Σωτηροπούλου
Μαρία
Ιωάννης
Πτολεμαΐδας
6
Μπαλτιράνη
Μαρία
Δημήτριος
Πτολεμαΐδας
7
Μπισούκης
Ιωάννης
Χρήστος
Πτολεμαΐδας
8
Πλωμαρίτης
Ελευθέριος
Σωκράτης
Πτολεμαΐδας
9
Σαχπατζίδης
Σταύρος
Εμμανουήλ
Πτολεμαΐδας
10
Σπενταμίδης
Γεώργιος
Βασίλειος
Πτολεμαΐδας
11
Τρυφωνίδου
Ελένη
Δημήτριος
Πτολεμαΐδας
12
Τσιότσιας
Αντώνιος
Ευάγγελος
Πτολεμαΐδας


Υποψήφιοι Σύμβουλοι και εκπρόσωποι Τοπικών Κοινοτήτων

1. Υποψήφιοι  Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Αγίου Χριστοφόρου

α/α
Επώνυμο
όνομα
πατρώνυμο
Τοπική Κοινότητα
1
Γεωργίου
Στέφανος
Σταύρος
Αγίου Χριστοφόρου
2
Μηνά
Όλγα
Γεώργιος
Αγίου Χριστοφόρου
3
Σπύρου – Τσούνης
Εμμανουήλ
Αλκιβιάδης
Αγίου Χριστοφόρου



2. Υποψήφιοι  Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Αναρράχης

α/α
Επώνυμο
όνομα
πατρώνυμο
Τοπική Κοινότητα
1
Ανδρεάδου
Βαρβάρα
Αριστείδης
Αναρράχης
2
Ιορδανίδης
Ιωάννης
Ευστράτιος
Αναρράχης
3
Καγκελίδης
Θεόδωρος
Παναγιώτης
Αναρράχης


3. Υποψήφιοι  Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Ανατολικού

α/α
Επώνυμο
όνομα
πατρώνυμο
Τοπική Κοινότητα
1
Κυριακίδης
Γεώργιος
Κωνσταντίνος
Ανατολικού
2
Τσακιρίδης
Αντώνιος
Ιωάννης
Ανατολικού


4. Υποψήφιοι  Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Άρδασσας

α/α
Επώνυμο
όνομα
πατρώνυμο
Τοπική Κοινότητα
1
Γιαννακίδης
Σάββας
Ιωάννης
Άρδασσας
2
Καραστογιάννη
Βενετία
Νικόλαος
Άρδασσας
3
Σολαχίδης
Θεόδωρος
Νικόλαος
Άρδασσας
4
Τσαγκαλίδης
Ιωάννης
Ιορδάνης
Άρδασσας


5. Υποψήφιοι  Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Ασβεστόπετρας

α/α
Επώνυμο
όνομα
πατρώνυμο
Τοπική Κοινότητα
1
Άτσου
Ιωάννης
Θεόδωρος
Ασβεστόπετρας
2
Παπαδοπούλου
Ελένη
Γρηγόριος
Ασβεστόπετρας
3
Σίσιος
Πέτρος
Συμεών
Ασβεστόπετρας
4
Χατζαβερίδης
Ιωάννης
Νικόλαος
Ασβεστόπετρας


6. Υποψήφιοι  Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Βλάστης

α/α
Επώνυμο
όνομα
πατρώνυμο
Τοπική Κοινότητα
1
Μπασδάρας
Πέτρος
Θεόδωρος
Βλάστης
2
Παρίσης
Ιωάννης
Κωνσταντίνος
Βλάστης
3
Σαμαρά - Δούκα
Αθηνά
Παντελής
Βλάστης
4
Φουρκιώτης
Νικόλαος
Απόστολος
Βλάστης



7. Υποψήφιοι  Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Γαλάτειας

α/α
Επώνυμο
όνομα
πατρώνυμο
Τοπική Κοινότητα
1
Δαλαβερίδου
Μαλαματή
Γεώργιος
Γαλάτειας
2
Λεμονίδης
Δημήτριος
Πέτρος
Γαλάτειας
3
Ντόπρος
Αναστάσιος
Δημήτριος
Γαλάτειας



8. Υποψήφιοι  Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Δροσερού

α/α
Επώνυμο
όνομα
πατρώνυμο
Τοπική Κοινότητα
1
Διπλάρης
Νικόλαος
Αναγνώστης
Δροσερού
2
Καραγατσίδης
Γεώργιος
Αχιλλέας
Δροσερού
3
Παπάζογλου
Ιωάννης
Παναγιώτης
Δροσερού
4
Τζιφρίδου
Μαρία
Ιωάννης
Δροσερού



9. Υποψήφιοι  Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Εμπορίου

α/α
Επώνυμο
όνομα
πατρώνυμο
Τοπική Κοινότητα
1
Βλάχος
Ευάγγελος
Νικόλαος
Εμπορίου
2
Γκέλη
Δέσποινα
Ιωάννης
Εμπορίου
3
Δαύκας
Κωνσταντίνος
Στέφανος
Εμπορίου
4
Μπόζιας
Αθανάσιος
Κωνσταντίνος
Εμπορίου



10. Υποψήφιοι  Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Ερμακιάς

α/α
Επώνυμο
όνομα
πατρώνυμο
Τοπική Κοινότητα
1
Παναγιώτου
Ευθύμιος
Τάκης
Ερμακιάς
2
Σάβιο – Πέγιου
Μαρία
Σάντρος
Ερμακιάς



11. Υποψήφιοι  Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Καρυοχωρίου

α/α
Επώνυμο
όνομα
πατρώνυμο
Τοπική Κοινότητα
1
Ελευθεριάδου
Ειρήνη– Χρυσοβαλάντου
Παναγιώτης
Καρυοχωρίου
2
Καλμανίδου
Ελένη
Γεώργιος
Καρυοχωρίου
3
Μανώλας
Βασίλειος
Νικηφόρος
Καρυοχωρίου
4
Χατζηπαναγιωτίδης
Δημήτριος
Νικόλαος
Καρυοχωρίου



12. Υποψήφιοι  Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Κομάνου

α/α
Επώνυμο
όνομα
πατρώνυμο
Τοπική Κοινότητα
1
Βαρνασίδου
Αναστασία
Χαράλαμπος
Κομάνου
2
Δαμιανίδης
Βασίλειος
Χαράλαμπος
Κομάνου
3
Παπάς
Ευθύμιος
Ιωάννης
Κομάνου




13. Υποψήφιοι  Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Κομνηνών

α/α
Επώνυμο
όνομα
πατρώνυμο
Τοπική Κοινότητα
1
Κατωτοικίδης
Ηλίας
Ιωάννης
Κομνηνών
2
Χατουτσίδης
Νικόλαος
Δημήτριος
Κομνηνών



14. Υποψήφιοι  Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Μαυροπηγής

α/α
Επώνυμο
όνομα
πατρώνυμο
Τοπική Κοινότητα
1
Ανδρονικίδου
Ελένη
Παύλος
Μαυροπηγής
2
Εμμανουήλ
Αναστάσιος
Δημήτριος
Μαυροπηγής
3
Μπάρμπας
Γεώργιος
Τρύφων
Μαυροπηγής



15. Υποψήφιοι  Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Μεσόβουνου

α/α
Επώνυμο
όνομα
πατρώνυμο
Τοπική Κοινότητα
1
Δουλκερίδου
Μαρία
Ιωάννης
Μεσοβούνου
2
Τσιαϊδης
Δημήτριος
Αναστάσιος
Μεσοβούνου
3
Χαϊτίδης
Χαράλαμπος
Στέφανος
Μεσοβούνου




16. Υποψήφιοι  Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Μηλοχωρίου

α/α
Επώνυμο
όνομα
πατρώνυμο
Τοπική Κοινότητα
1
Λούσιος
Χρήστος
Ζήσης
Μηλοχωρίου
2
Μπεσπάρας
Μηνάς
Φίλιππος
Μηλοχωρίου
3
Τζανή
Δήμητρα
Ιωάννης
Μηλοχωρίου
4
Φουρκιώτης
Νικόλαος
Ηλίας
Μηλοχωρίου



17. Υποψήφιοι  Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Ολυμπιάδος

α/α
Επώνυμο
όνομα
πατρώνυμο
Τοπική Κοινότητα
1
Βασιλάκης
Κυριάκος
Χρήστος
Ολυμπιάδος
2
Γιούρου
Ασπασία
Γεώργιος
Ολυμπιάδος
3
Χαριτωνίδου
Παρθένα
Κωνσταντίνος
Ολυμπιάδος



18. Υποψήφιοι  Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Πενταβρύσου

α/α
Επώνυμο
όνομα
πατρώνυμο
Τοπική Κοινότητα
1
Πασσαλίδης
Ιωάννης
Αχιλλέας
Πενταβρύσου
2
Τζελέπης
Κωνσταντίνος
Φώτιος
Πενταβρύσου



19. Υποψήφιοι  Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Περδίκκα

α/α
Επώνυμο
όνομα
πατρώνυμο
Τοπική Κοινότητα
1
Αρσενίδης
Ηλίας
Δημήτριος
Περδίκκα
2
Κεμερλής
Φώτιος
Χρήστος
Περδίκκα
3
Παπαρίδου
Δέσποινα
Κωνσταντίνος
Περδίκκα
4
Χαρίσης
Νικόλαος
Χρήστος
Περδίκκα



20. Υποψήφιοι  Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Προαστίου

α/α
Επώνυμο
όνομα
πατρώνυμο
Τοπική Κοινότητα
1
Κοντογουλίδης
Διονύσιος
Κωνσταντίνος
Προαστίου
2
Κοταλακίδης
Γεώργιος
Νικόλαος
Προαστίου



21. Υποψήφιοι  Εκπρόσωποι Τοπικής Κοινότητας Πτελεώνος

α/α
Επώνυμο
όνομα
πατρώνυμο
Τοπική Κοινότητα
1
Ηλικίδης
Κωνσταντίνος
Χρήστος
Πτελεώνος
2
Τσαλκιτζίδης
Αναστάσιος
Παρασκευάς
Πτελεώνος



22. Υποψήφιοι  Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Πύργων

α/α
Επώνυμο
όνομα
πατρώνυμο
Τοπική Κοινότητα
1
Βασιλειάδου
Αικατερίνη
Γεώργιος
Πύργων
2
Παντελίδης
Αναστάσιος
Νικόλαος
Πύργων



23. Υποψήφιοι  Εκπρόσωποι Τοπικής Κοινότητας Σπηλιάς

α/α
Επώνυμο
όνομα
πατρώνυμο
Τοπική Κοινότητα
1
Παπαδόπουλος
Γεώργιος
Παρασκευάς
Σπηλιάς
2
Χριστοφορίδης
Νικόλαος
Αναστάσιος
Σπηλιάς



24. Υποψήφιοι  Σύμβουλοι Τοπικής Κοινότητας Φούφα

α/α
Επώνυμο
όνομα
πατρώνυμο
Τοπική Κοινότητα
1
Βόρσιας
Νικόλαος
Νικηφόρος
Φούφα
2
Λαζαρίδης
Ιωάννης
Παναγιώτης
Φούφα
3
Νικολαΐδου
Ευγενία
Στέργιος
Φούφα