Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Την έναρξη μιας Ευρωπαϊκής Συνεργασίας σηματοδοτεί η μεγάλη επιτυχία της κοινής συναυλίας των φιλαρμονικών του Δ. Εορδαίας και Μπουργκάς Βουλγαρίας

 DSC01938
Μία μοναδική συναυλία Ευρωπαϊκού Επιπέδου απόλαυσε το φιλόμουσο κοινό της Πτολεμαΐδας, που κατέκλεισε το Πνευματικό κέντρο της πόλης, στα πλαίσια της μουσικής ‘’συνάντησης’’ των Φιλαρμονικών του Δήμου Εορδαίας και του Μπουργκάς Βουλγαρίας που διοργάνωσε το Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙ.Π.Π.Α.Π του Δήμου Εορδαίας.
Η ποιότητα, ο πλήρης συντονισμός των μουσικών, το πλούσιο ρεπερτόριο, και η συμμετοχή του κόσμου ήταν τα χαρακτηριστικά της μεγάλης αυτής συναυλίας, που ανοίγει τους ορίζοντες για μία μελλοντική συνεργασία μεταξύ των δύο Δήμων.
Καλωσορίζοντας τους φιλοξενούμενους και όλους τους συμμετέχοντες, στο σημαντικό αυτό μουσικό γεγονός για την Πτολεμαΐδα, η Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, επεσήμανε ότι σηματοδοτεί την έναρξη μεγάλων διοργανώσεων για το Δήμο και την περιοχή, που αποτελεί φυτώριο νέων μουσικών, ενώ συνεχάρη τον Αρχιμουσικό και τα μέλη της μπάντας του Δήμου, για το σημαντικό τους έργο καθώς αναβαθμίζουν το πολιτιστικό γίγνεσθαι του τόπου.
«Ξεκινήσαμε το 2014 με αυτή τη μεγάλη συναυλία με στόχο την έναρξη μιας Ευρωπαϊκής συνεργασίας, ανεβάζοντας το πήχη των δραστηριοτήτων μας» υπογράμμισε η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙ.Π.ΠΑ.Π Θεοπίστη Κρυσταλλίδου, ευχαριστώντας τη Δήμαρχο Εορδαίας για τη στήριξη της πρωτοβουλίας, τον Αρχιμουσικό Αργύρη Σαλαγκιώτη και τους μουσικούς του, καθώς και τα μέλη της φιλοξενούμενης Φιλαρμονικής.
Οι υπέροχες μελωδίες από το Ελληνικό και Ξένο ρεπερτόριο, που απέδωσαν τα μέλη του «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ» υπό την παγκέτα του Αργύρη Σαλαγκιώτη και του «ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ» υπό την διεύθυνση του Μαέστρου Ivan Ganev, καθήλωσαν το ακροατήριο αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις…
Να σημειωθεί ότι την εκδήλωση χαιρέτησε με μήνυμά του ο Υφυπουργός Υποδομών Μιχάλης Παπαδόπουλος που απουσίαζε λόγω αναλυμένων υποχρεώσεών του.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

DSC01925 DSC01917 DSC01914 DSC01913 DSC01912 DSC01908 DSC01903