Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΒΡΥΖΙΔΟΥ 28-10-2010









Σε μια ενθουσιώδη και πολυπληθή συγκέντρωση η υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, τέλεσε τα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου, το βράδυ της Πέμπτης 28 Οκτωβρίου 2010, και στη συνέχεια έδωσε το μήνυμα του προεκλογικού αγώνα, δηλώνοντας στην ομιλία της ότι:
Η Εορδαία, μια ιστορική περιοχή, με πολλά πλεονεκτήματα, έχει ανάγκη επιτέλους να ενώσει τις δυνάμεις της σε ένα ανεξάρτητο συνδυασμό, χωρίς διαχωριστικές γραμμές, εξαρτήσεις και υποδείξεις, ώστε ισχυρή με όλους τους άξιους ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο και θέλουν να δουλέψουν ανιδιοτελώς για αυτόν, να συνεργασθούν ώστε να φέρουν το καινούργιο και το μεγαλειώδες που επιζητά η κοινωνία.
Το ξεκίνημα γίνεται από την υποψήφια Δήμαρχο η οποία για πρώτη φορά στα προεκλογικά δεδομένα, δεν ασχολείται με τους αντιπάλους της και ούτε επιζητά να εκλεγεί με ανάδειξη των αρνητικών τους δεδομένων.
Δεν επιθυμούμε, δήλωσε χαρακτηριστικά, να είμαστε η μελλοντική Δημοτική Αρχή γιατί κάποιοι δεν δούλεψαν σωστά. Θέλουμε να είμαστε Δημοτική Αρχή γιατί είμαστε άξιοι, καθαροί και μπορούμε να είμαστε μια ικανή Δημοτική Αρχή για τον τόπο.
Θέλουμε να εκλεγούμε, γιατί είμαστε οι καλλίτεροι.
Θέλουμε να μας δώσετε το δικαίωμα να υπηρετήσουμε τον τόπο μας,
γιατί αποδείξαμε ότι μπορούμε να φέρουμε αποτέλεσμα,
να λύσουμε προβλήματα, να εκτινάξουμε την Εορδαία ψηλά.
Γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε σε αυτό το τόπο. Δουλεύουμε και υπηρετούμε την περιοχή με συνεχή παρουσία σε όλη μας τη ζωή. Κουβαλάμε τα βιώματα των παππούδων μας, που ήρθαν σε αυτή τη πόλη και δούλεψαν σκληρά για να ριζώσουν και να επιβιώσουν.
Πονάμε το τόπο μας, θεωρούμε χρέος μας να μείνουμε και να δουλέψουμε για αυτόν και κανένας δεν έχει δικαίωμα, να μας εξορίσει από τη γη μας και να μας στερήσει από καμιά διεκδίκηση, ούτε εμάς, ούτε κανένα παιδί αυτής της γης, με μόνο κριτήριο αν κάποια περίοδο της ζωής τους, λόγους εργασίας ή σπουδών, έπρεπε να μείνει και αλλού.
Μόνο ο Κρόνος έτρωγε τα παιδιά του, για να μην του πάρουν την αρχηγία.
Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα, με ψευτοδιλήμματα, να διαγράψει την πατρίδα μας, ούτε να μας βγάλει από τις καρδιές των συμπατριωτών μας.
Με θάρρος και αγωνιστικότητα θα σταθούμε μπροστά, όρθιοι μέχρι την τελική νίκη και θα παλέψουμε, γιατί μπορούμε να είμαστε οι καλλίτεροι.
Τέλος ανέφερε πως το Δημαρχείο, με τη νέα Δημοτική Αρχή, δεν θα είναι συγκρότημα υπηρεσιών, αλλά το σπίτι του Πολίτη, που θα τον δέχεται με ανοιχτές πόρτες και θα τον συμπαραστέκεται σε ότι τον βασανίζει. Οι πολίτες από άκρου σ΄άκρον μας στήριξαν και αυτούς θα έχουμε χρέος να στηρίζουμε τέσσερα χρόνια και όλους τους νέους και αυτούς που δεν μας επέλεξαν και αυτούς που δεν είναι σήμερα μαζί μας.
Γιατί είμαστε η Δημοτική Αρχή για όλους τους πολίτες,
για όλη την Εορδαία.
Είμαστε η αληθινή ελπίδα και προοπτική για τον τόπο.
Εμπρός για τη μεγάλη νίκη,
τη νίκη της Εορδαίας,
τη δική σας νίκη.