Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

«Οι άνθρωποι που ασχολούμαστε με τα κοινά, οφείλουμε να στέλνουμε μηνύματα και να αγωνιζόμαστε… Άλλωστε δεν διεκδικούσαμε κάτι προσωπικό ή κλαδικό. Ήταν αγώνας για το κοινό καλό!» Παρασκευή Βρυζίδου π. Δήμαρχος Εορδαίας


«Σήμερα το αποτέλεσμα ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικό και θεωρούμε ότι το δικαστήριο πρωτίστως έκρινε ότι το αγαθό της Δημόσιας Υγείας είναι πολύ σημαντικό.
Πιστεύω οι άνθρωποι που ασχολούμαστε με τα κοινά, οφείλουμε να στέλνουμε μηνύματα και να αγωνιζόμαστε, αρκεί βέβαια οι αγώνες αυτοί να μη δημιουργούν προβλήματα σε άλλες κοινωνικές ομάδες και μέσα από τη δικαστική διαδικασία δεν προέκυψε ότι είχαμε δημιουργήσει τέτοια προβλήματα.
Άλλωστε δεν διεκδικούσαμε κάτι προσωπικό ή κλαδικό. 
Ήταν αγώνας για το κοινό καλό!» 
17.06.2015

Παρασκευή Βρυζίδου
π. Δήμαρχος Εορδαίας




Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

«Επιτέλους, αν υπάρχει πολιτική βούληση, ας δοθεί μια λύση στα θέματα υγείας που ταλαιπωρούν την περιοχή μας».



«Επιτέλους, αν υπάρχει πολιτική βούληση, ας δοθεί μια λύση στα θέματα υγείας που ταλαιπωρούν την περιοχή μας».
Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης στη χώρα μας, πρέπει να δώσουμε προτεραιότητα στην υγεία, γιατί οι ανάγκες του κόσμου είναι ακόμα περισσότερες και δεν υπάρχει μεγαλύτερο δικαίωμα από το δικαίωμα στην περίθαλψη, στην υγεία και στην ανθρώπινη ζωή.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα στα νοσοκομεία είναι η στελέχωση, κυρίως γιατρών, για να μπορούν να γίνουν οι εφημερίες, να υπάρχουν οι κλινικές στο σύνολό τους και να μπορεί ο ασθενής να βρει λύσεις στα προβλήματά του».

Παρασκευή Βρυζίδου

https://www.youtube.com/watch?v=KrSd5N-e6RI

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Το φως του Παναγίου Πνεύματος ανακαινίζει, αναπλάθει, ανανεώνει, αναμορφώνει…

«…και γέμισε το είναι τους με το Άγιο Πνεύμα και φωτίστηκαν και ενισχύθηκαν και άρχισαν να μιλούν οι πριν αγράμματοι ουράνια λόγια και εμπνευσμένες διδαχές…»
http://agioritikesmnimes.blogspot.gr/2015/06/6550.html#more