Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Ζούμε μαζί, δουλέψαμε και αγωνιστήκαμε, μαζί σε όλη μας τη ζωή, εδώ στον τόπο μας και καταφέραμε πολλά που υλοποιήθηκαν_Εμείς στηρίξαμε αυτή την ιδιαίτερη γωνιά της Δ. Μακεδονίας, με σχέδιο, όραμα, αλλά και πράξη_Εκπροσωπούμε το Νομό μας, γιατί είμαστε κομμάτι του και αγωνιζόμαστε για μια ουσιαστική αλλαγή και προοπτική για τον καθένα μας, αλλά κυρίως για τη νέα γενιά.


Το Δήμο Εορδαίας και συγκεκριμένα τις περιοχές του π. Δ. Αγίας Παρασκευής και Δ. Βερμίου επισκέφθηκε η υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ Παρασκευή Βρυζίδου.
Ζούμε μαζί, δουλέψαμε και αγωνιστήκαμε, μαζί σε όλη μας τη ζωή, εδώ στον τόπο μας και καταφέραμε πολλά που υλοποιήθηκαν, είτε μεγάλα έργα, είτε κοινωνικές δομές.
Εμείς στηρίξαμε αυτή την ιδιαίτερη γωνιά της Δ. Μακεδονίας, με σχέδιο, όραμα, αλλά και πράξη, δήλωσε στους κατοίκους της περιοχής η κα Βρυζίδου.
Ο αγροτικός τομέας μπορεί να ελπίζει χάρη στις στοχευμένες φοροελαφρύνσεις, όπως αυτές εξαγγέλθηκαν από τον Πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και στην ουσιαστική στήριξη μας, επεσήμανε στη συνέχεια η κα Βρυζίδου.
Εκπροσωπούμε το Νομό μας, γιατί είμαστε κομμάτι του και αγωνιζόμαστε για μια ουσιαστική αλλαγή και προοπτική για τον καθένα μας, αλλά κυρίως για τη νέα γενιά.

 Παρασκευή Βίκυ Βρυζίδου
Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ ΠΕ Κοζάνης