Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Η υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου οργάνωσε εκδήλωση Γυναικών, στο ξενοδοχείο Παντελίδη, την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010








Η υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου οργάνωσε εκδήλωση Γυναικών, στο ξενοδοχείο Παντελίδη, την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010 , σε μία κατάμεστη αίθουσα.
Οι γυναίκες της Εορδαίας απ' όλες τις περιοχές, εργαζόμενες και μη, από όλους τους επαγγελματικούς χώρους, συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν την ομιλία αλλά και να στηρίξουν την γυναίκα υποψήφια Δήμαρχο στον αγώνα για τον τόπο.
Η κυρία Βρυζίδου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι αποδείξαμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, γιατί δουλεύουμε σωστά, οργανωμένα και αποτελεσματικά.
Με καθαρότητα διαφάνεια και χρηστή διαχείριση, η οποία αποδεικνύεται από το γεγονός ότι δεν αφήνουμε χρέη και δάνεια.
Η υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας τέλος δήλωσε, ότι οι γυναίκες στηρίζουν την οικογένεια, στηρίζουν τους γονείς, συμπαραστέκονται στα παιδιά τους, ενώνουν τους συγγενείς και τους φίλους, εργάζονται σκληρά ξεκινώντας πρώτες τη δουλειά και τελειώνοντας τελευταίες και πάντα με υπομονή, αφανείς ήρωες.
Τώρα όμως, ο τόπος το έχει ανάγκη η γυναίκα, η μάνα να βγει μπροστά
και μαζί με όλη την Εορδαία, που είναι γένους θηλυκού, να αναλάβει τα ηνία του Δήμου για να νοικοκυρέψει, να οργανώσει, να αναπτύξει και να βοηθήσει όλους τους πολίτες και τον καθένα ξεχωριστά για κάτι καινούργιο, για κάτι καλύτερο.