Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΕΟΡΔΑΪΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13-04-2011 16.00΄ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

ΔΕΙΤΕ VIDEO (ptolemaida.tv)
ΔΕΙΤΕ VIDEO (ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ)

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Από το γήπεδο της Πτολεμαΐδας, το φυσικό χώρο της ομάδας του Εορδαϊκού, η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου απηύθυνε κάλεσμα προς τους φιλάθλους της Εορδαίας να στηρίξουν την τοπική ομάδα με την παρουσία τους στον αγώνα της Τετάρτης 13-04-2011 16.00΄, συμβάλλοντας με τον τρόπο τους στη στήριξη του τοπικού ποδοσφαίρου.
«Είναι κάτι που το χρωστάμε στην ομάδα, το χρωστάμε στους νέους μας, στον τόπο μας» τόνισε η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου.
Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας ευχαρίστησε τη δήμαρχο Εορδαίας για το αμέριστο ενδιαφέρον της, τονίζοντας ότι με τη δική της παρέμβαση και τη συνεργασία της με κάποιους ανθρώπους που αγαπούν αυτό τον τόπο βοήθησε την ομάδα να βγει από το αδιέξοδο, ώστε σιγά-σιγά να βρει το δρόμο της.
Με την παρουσία της στο γήπεδο την ώρα της προπόνησης, η δήμαρχος ανέβασε την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.
Όσον αφορά στο επόμενο παιχνίδι ο κ. Στράντζαλης τόνισε ότι παρόλο που θα είναι δύσκολο θα το παλέψουμε, καθώς η ομάδα είναι προπονημένη και διαθέτει πολύ καλό έμψυχο δυναμικό και κάλεσε τον κόσμο να συμμετέχει, στηρίζοντας την ομάδα. (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Στην προπόνηση του Εορδαϊκού βρέθηκε την περασμένη Τρίτη το μεσημέρι η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου. Η δήμαρχος θέλησε για μια ακόμα φορά να δείξει ότι όλη αυτή της η προσπάθεια δεν θα μείνει στα λόγια, αλλά θα γίνει πράξη.
 Η κ. Βρυζίδου αποδεικνύει με το πιο έκδηλο τρόπο ότι στέκεται στο πλευρό της ομάδας, μίλησε στους παίκτες, ευχαριστώντας τους για την υπομονή που έκαναν και κάνουν και που τα δίνουν όλα στο γήπεδο. Παράλληλα, έστειλε ένα μήνυμα στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας : «Καλούμε τους φιλάθλους, όλους του πολίτες της Εορδαίας  της πόλης στις 13 του μήνα στο παιχνίδι με την Καλλονή να δώσουν βροντερό «παρών» και να στηρίξουν έμπρακτα τον Εορδαϊκό. Πρέπει να βοηθήσει και η τοπική κοινωνία και να δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα μας, το έχει ανάγκη η ομάδα. Το έχει ζητήσει η κοινωνία να βοηθήσει και τώρα της δίνεται η ευκαιρία. Ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε πρόβλημα και να κάνουμε ένα νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα. Είναι κάτι που το χρωστάμε στη νέα γενιά, στο τόπο μας και στην ομάδα. Έτσι όλοι μαζί θα μπορέσουμε να νιώσουμε δικαιωμένοι όταν ευοδωθεί η προσπάθεια αυτή για φέτος και να ετοιμάσουμε τα πλάνα για του χρόνου».
Την προσπάθεια της δημάρχου εξήρε ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Στράντζαλης που δήλωσε: «Η φωνή του προέδρου, Σάββα Λιάμη, έπιασε τόπο σε ανθρώπους με οράματα και με αγάπη που θέλουν να προσφέρουν. Ο Εορδαϊκός είναι ομάδα πόλης και όχι του ενός. Είναι πρωτόγνωρο αυτό που συνέβη, είδα ότι υπάρχουν άνθρωποι με όραμα. Θέλω να ευχαριστήσω τη κ. Βρυζίδου που προσπαθεί με όλες της τις δυνάμεις να βρει λύσεις. Η κ. δήμαρχος είναι αποφασισμένη να δώσει λύση στο αδιέξοδο. Όλοι πρέπει να προσφέρουν από το υστέρημά τους, ώστε ο Εορδαϊκός να βαδίσει σε πιο επαγγελματικά πρότυπα. Να υπάρξει ένα οργανωμένο πλάνο και να δικαιωθούν οι προσπάθειες τους. Για ακόμα μια φορά θέλω να ευχαριστήσω τη κ. Βρυζίδου γιατί αν και γυναίκα στο χώρο του ποδοσφαίρου, δείχνει περισσότερα αντρικά στοιχεία από κάποιος άλλους που δεν έχουν κοιτάξει την ομάδα όλο αυτό το διάστημα, όπως αυτή. Ως τώρα δεν είχαμε κατάλληλες προϋποθέσεις για σειρά θετικών αποτελεσμάτων. Μέσα από τη τοποθέτηση όμως της δημάρχου πιστεύω ότι όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Πάντως, επειδή τα παιχνίδια λιγοστεύουν, πρέπει να προφυλάξουμε την γενικώς καλή μας εικόνα στο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι στην Σκύδρα, που δεν είναι εύκολο». (ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ)