Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ- ΣΕ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ


Θετικά μηνύματα για το μέλλον του Εορδαϊκού προέκυψαν και από την σημερινή (δεύτερη σε λίγες μέρες) συνάντηση στο Δημαρχείο της Πτολεμαΐδας.
Η Δήμαρχος, Παρασκευή Βρυζίδου, δείχνει πως έχει καταφέρει να συσπειρώσει υπό την… ομπρέλα της αρκετούς τοπικούς επιχειρηματίες και φορείς, πρόθυμους να συνεισφέρουν στην οικονομική ενίσχυση των «λιγνιτωρύχων». Ήδη οι κρούσεις για έμπρακτη αρωγή από οικονομικά επιφανείς πολίτες πληθαίνουν και υπάρχουν απτά αποτελέσματα, με το βάρος να δίνεται αρχικά στην αποπληρωμή των Βλάχου και Ελευθεριάδη, που έχουν καταθέσει προσφυγές, ενώ ακολούθως θα «κλείσουν» και άλλες… τρύπες. Μάλιστα, συστάθηκε χθες και πενταμελής οικονομική επιτροπή στήριξης, αποτελούμενη από τους
Γιάννη Ασπράγκαθο (αντιδήμαρχος),
Στράτο Καϊδη (δικηγόρος),
Κώστα Κωνσταντινίδη (λογιστής),
Παύλο Λαζαρίδη (γυναικολόγος) και
Φάνη Καραγιαννάκη (μέλος της διοίκησης).
Επίσης, στον εντός έδρας αγώνα με την Καλλονή θα διενεργηθεί πανεορδαϊκό συλλαλητήριο, με εγγραφή μελών για όσους το επιθυμούν, κάτι που μαρτυρά ότι ο Εορδαϊκός θα βαδίσει σιγά-σιγά σε μοντέλο λαϊκής βάσης.
Στα αγωνιστικά, που αυτές τις μέρες δείχνουν να περνούν σε δεύτερη μοίρα, ο Γιώργος Στράντζαλης για τον αγώνα της Τετάρτης στην Σκύδρα με τον Αετό δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Βαγγέλη Κουτσουρέ, ενώ επανέρχεται ο Νίκος Κριτσωτάκης. (ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ)