Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΕΣ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +302463350112
Website: http://www.ptolemaida.gr/

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διακρίσεις αθλητών του Συλλόγου «Άθλος» ΑμεΑ

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ατόμων με αναπηρία που  έγινε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ, στις 1 και 2 Ιουνίου 2012:
ο Θεόδωρος Γιάντζος (κατηγορία 20) πήρε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο, ενώ έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 5000 χλμ. Επίσης, έλαβε τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στα 1500 μέτρα.
η Αναστασία Μποζίνη, κατηγορία 20, του αθλητικού συλλόγου ΑμεΑ «Άθλος» έλαβε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στα 1500 μέτρα και τη δεύτερη θέση στα 800 μέτρα.
Η Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου και το δημοτικό συμβούλιο συγχαίρουν θερμά τους αθλητές και την προπονήτρια του συλλόγου Αναστασία Τσισμαλίδου.

Πρόκριση στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής για την Ομάδα της Πτολεμαϊδας

Το Σάββατο 23 Ιουνίου στην Αθήνα η ομάδα Ρομποτικής της Πτολεμαΐδας έλαβε μέρος στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και προκρίθηκαν στην Ολυμπιάδα της Μαλαισίας, κατακτώντας δύο πρώτες θέσεις (χρυσά) και μια τρίτη θέση (χάλκινο) στις τρεις από τις τέσσερις κατηγορίες του διαγωνισμού.
Οι μαθητές του Δ’ δημοτικού που έλαβαν μέρος ήταν οι: Ηλιάνα Ζαραφίδου, Θεοδώρα Παυλίδου και Αργύρης Λαζακίδης, οι μαθητές της Α’ τάξης του Γυμνασίου  Τηλέμαχος Κοκκινίδης και Κυριακή Ζαραφίδου, ενώ στον ανοιχτό διαγωνισμό κατέκτησαν την 3η θέση οι μαθητές: Δημήτρης Τσιλφίδης, Ιωάννης Χατζησάββας και Κωνσταντίνος Γκέγκας.
Να σημειωθεί ότι στην αποστολή συμμετέχουν συνολικά 30 μαθητές και εκπαιδευτικοί, ενώ είναι η τέταρτη φορά που η ομάδα παίρνει μέρος σε Ολυμπιάδα.
Η Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου και το δημοτικό συμβούλιο συγχαίρουν θερμά τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.