Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ_ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΩΝ "ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΝΟΤΙΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ" ΚΑΙ "ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ KAI ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΙΚΡΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΕΡΜΑΚΙΑΣ"




Πηγή βίντεο: www.eordaia.org




                             

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Υπογράφτηκε την Πέμπτη 28 Αυγούστου το μεσημέρι  από τη Δήμαρχο Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου η σύμβαση της Νότιας Εισόδου και το Δίκτυο Αποχέτευσης με τον Βιολογικό της Ερμακιάς.
«Το έργο «Ανάπλαση Νότιας Εισόδου Πτολεμαΐδας, Ανάπλαση οδού 25ης Μαρτίου» με προϋπολογισμό 5.200.000,00€ είναι το έργο σφραγίδα της παρούσας Δημοτικής Αρχής , ενώ η χρηματοδότησή του θα είναι από το ΕΣΠΑ.
Πρόκειται για ένα  σημαντικό έργο το οποίο   θα αναδείξει τον χαρακτήρα της οδού της κύριας εισόδου της πόλης με φωτισμό και σήμανση και περιλαμβάνει ανάπλαση πεζοδρομίων με “ειδικές ρυθμίσεις για την εξυπηρέτηση ατόμων με αναπηρία σε κοινόχρηστους χώρους του Οικισμού”, ηλεκτροφωτισμό, αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης, αποχέτευσης, ΟΤΕ, και ενίσχυση των φυτεύσεων» επεσήμανε η κ. Βρυζίδου.
Ένα επίσης σημαντικό έργο, που υπέγραψε η Δήμαρχος αφορά την Τ.Κ.   Ερμακιάς και έχει ως  στόχο τη διαχείριση των λυμάτων κατασκευή Δικτύου Αποχέτευσης και μικρού Βιολογικού, το οποίο θα συμβάλει στην ποιότητα ζωής και προστασίας του περιβάλλοντος, ο προϋπολογισμός μελέτης του έργου ανέρχεται στα 1.800.000,00€, ενώ η χρηματοδότησή του θα είναι από τον Τοπικό Πόρο Ανάπτυξης.
Στη σημαντικότητα του έργου Ανάπλασης της Νότιας Εισόδου Πτολεμαΐδας αναφέρθηκε ο ανάδοχός του Γεώργιος Βαφειάδης ,τονίζοντας  ότι έντεχνα και όπως προβλέπουν οι προδιαγραφές θα προχωρήσει η κατασκευή του.
Από την πλευρά του ο ανάδοχος του έργου Δικτύου Αποχέτευσης και Βιολογικού Ερμακιάς Γεώργιος Κίλας έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη χρηστικότητα του έργου ,υπογραμμίζοντας ότι θα εκτελεστεί σε 1,5 χρόνο.