Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ (ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ)

ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ (ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ)
Σηματοδοτώντας μια από τις κορυφαίες προτεραιότητες που θέτει η Νέα Δημοκρατία με το πρόγραμμά της, για την ασφάλεια των πολιτών, η υποψήφια Βουλευτής του Ν. Κοζάνης Παρασκευή Βρυζίδου, στο πλαίσιο των περιοδειών και των συναντήσεων που έχει με τους πολίτες, τους φορείς και τις κοινωνικές ομάδες, επισκέφθηκε στην Πτολεμαΐδα το αστυνομικό μέγαρο Εορδαίας. Η κ. Βρυζίδου είδε και συνομίλησε με τους ένστολους αστυνομικούς, αλλά και το πολιτικό προσωπικό της ΕΛΑΣ, αφουγκραζόμενη τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην προσπάθεια να υπερασπιστούν με κάθε τρόπο την ασφάλεια των πολιτών. Όπως τόνισε η ΝΔ έχει πολύ ψηλά στην ιεράρχηση των προτεραιοτήτων την ασφάλεια και ως κυβέρνηση θα ενισχύσει την Ελληνική Αστυνομία με σύγχρονα μέσα και εξοπλισμό όπως (μεταξύ των άλλων) με νέα περιπολικά αυτοκίνητα, αλλά και αλεξίσφαιρα γιλέκα. Έχοντας σύνθημα «για να αισθανθούμε πάλι ασφάλεια και σιγουριά στο σπίτι μας, στη γειτονιά μας, στην πατρίδα μας», τόνισε στη συνάντηση που είχε με τους διοικητές των Αστυνομικών τμημάτων, η υποψήφια βουλευτής Παρασκευή Βρυζίδου η ασφάλεια είναι δικαίωμα όλων, από τις γειτονιές έως τα σύνορα της πατρίδας μας. Επανέλαβε παράλληλα τις δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας για ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ, επανασύσταση της ομάδας ΔΕΛΤΑ και αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας.
Παρασκευή Βρυζίδου
Υποψήφια Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης
#Ενωμένοι_Μπορούμε