Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ
Η σημερινή ημέρα για πολλούς από εσάς αποτελεί τον σταθμό για την μετάβαση από την εφηβεία και τα μαθητικά θρανία στην πραγματική ζωή, την εργασία, την επαγγελματική σταδιοδρομία, μέσα από τα πανεπιστημιακά αμφιθέατρα. Η επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις αποτελεί τον καρπό της δική σας προσπάθειας για την οποία και πρέπει να νιώθετε υπερήφανοι.
Στους επιτυχόντες που επέδειξαν ικανές βαθμολογίες, σχετικά με τη σχολή προτίμησή τους, ευχόμαστε μαζί με τα συγχαρητήρια μας, κάθε καλή πορεία και επιτυχία στις ακαδημαϊκές σπουδές τους. Σε όσους δεν τα κατάφεραν, προτρέπουμε να συνεχίσουν την προσπάθεια, γιατί στη ζωή υπάρχουν κι άλλοι, και πολλές φορές καλύτεροι, δρόμοι επιτυχίας.
Οι νέοι, το μέλλον της πατρίδας μας, πρέπει να μη σταματήσουν ποτέ να αγωνίζονται και να διεκδικούν ένα καλύτερο αύριο. Η ζωή δίνει πολλές ευκαιρίες για να αξιοποιήσει κανείς τις δεξιότητες και ικανότητές του, κάνοντας πραγματικότητα τα όνειρά του.
Παρασκευή Βίκυ Βρυζίδου
Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ ΠΕ Κοζάνης
#Ενωμένοι_Μπορούμε