Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΟ VETO FM ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΥΖΙΔΟΥ

Δήλωση της Δημάρχου Εορδαίας στο vetofm

Ακούστε την δήλωση εδώ :

vrizidouΜε αφορμή την υπόθεση του Μποδοσάκειου και το ενδεχόμενο πολιτικά πρόσωπα να έχουν προβεί σε παρεμβάσεις προς το υπουργείο προκειμένου υποβαθμίσουν την εμβέλεια του νοσοκομείου η δήμαρχος Εορδαίας Π. Βρυζίδου μίλησε για το κοινό συμφέρον της από περιοχής ενώ επισήμανε με νόημα ..
ότι ''δεν μπορεί να πιστέψει το πολιτικό συμφέρον να λειτουργεί ενάντια στην ισόρροπη ανάπτυξη του τόπου''. Η κ. Βρυζίδου ρωτήθηκε εάν στην συνάντησή της με τον Α. Λοβερδο ειπώθηκε ότι ασκούνται πιέσεις από συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα για το νοσοκομείο. Αρνήθηκε όπως είπε να μπει σε τέτοια λογική και επανέλαβε ότι ''το νοσοκομείο χωρίς λόγο και αιτία βρέθηκε να έχει μειωμένες τις κλίνες του. Όποιος και να το έκανε αυτό έχει κάνει λάθος, σημείωσε''. Επίσης τόνισε, οτι ''την όποια δύναμη έχουν οι κυβερνώντες να την χρησιμοποιήσουν για το κοινό καλό της περιοχής και όχι να μας βάζουν τρικλοποδιές''.   
ΠΗΓΗ WWW.VETONEWS.GR