Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 10, 11 και 12 ΙΟΥΝΙΟΥ











-         Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας για τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Πτολεμαΐδας.

-         5ο Συνέδριο Πολιτιστικών Φορέων Νομού Κοζάνης

-         Πολιτιστικό τετραήμερο του Πολιτιστικού Ποντιακού Συλλόγου Κομνηνών

Δήλωση της Δημάρχου Εορδαίας Παρασκευής Βρυζίδου 
«Αγαπητοί φίλοι και φίλες από τα Κομνηνά του πρώην δήμου Βερμίου, αλλά και από όλη την Εορδαία σήμερα είναι το ξεκίνημα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων, με αφορμή το πανηγύρι και χαίρομαι που οι άνθρωποι της υπαίθρου κρατούν ψηλά τον πολιτισμό, τις αξίες και την ανθρωπιά. Κρατούν ψηλά την Ελλάδα. Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις είναι η αφορμή για να εκφράσουμε αυτό που κουβαλάμε τόσα χρόνια και μας κάνει να ξεχωρίζουμε. Να συγκεντρώνεστε εδώ κάθε φορά και να στηρίζετε τις εκδηλώσεις, γιατί μόνο έτσι ενωμένοι και με πολλή δουλειά θα ξεπεράσουμε τα δύσκολα».

-         Εκδήλωση για τη λήξη της σχολικής χρονιάς των μαθητών του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας.

-         Εκδήλωση ανάρτησης της σημαίας των οικολογικών σχολείων στο βραβευθέν δημοτικό σχολείο της τοπικής κοινότητας Κομνηνών

Δήλωση της Δημάρχου Εορδαίας Παρασκευής Βρυζίδου
«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για το δήμο της Εορδαίας που ένα σχολείο παίρνει την πράσινη σημαία για θέματα πολύ σοβαρά, όπως αυτά του περιβάλλοντος, συμμετέχοντας στο δίκτυο εδώ και τρία χρόνια. Αποδείχθηκε ότι τα σχολεία της περιφέρειας τα οποία για λόγους μικρού αριθμού παιδιών κλείνουν ή συγχωνεύονται είναι πολύ οργανωμένα, έχουν πρωτιές και διακρίσεις και πρέπει το υπουργείο να τους δίνει ιδιαίτερη σημασία να τα προφυλάσσει και να τα προστατεύει».