Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ





  Τους μαθητές των σχολείων της Πτολεμαϊδας που διακρίθηκαν φέτος στον 3ο  Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτική Ρομποτικής W.R.O. συνάντησε η Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου.
Η αποστολή της Πτολεμαϊδας κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία του Λυκείου και τη δεύτερη θέση στην κατηγορία του Δημοτικού στο Διαγωνισμό Εκπαιδευτική Ρομποτικής υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Πληροφορικής.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχων ως εξής:
1η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ στην κατηγορία του Λυκείου, με τις μαθήτριες Γκέρτση Αφροδίτη, Ζαραφίδου Αναστασία και Κοκκινίδου Ειρήνη της Α’ τάξης του 3ου Γενικού Λυκείου Πτολεμαΐδας.
2η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ στην κατηγορία του Δημοτικού με τους μαθητές Ζαραφίδου Κυριακή, Κοκκινίδη Τηλέμαχο και Τσαχουρίδη Νίκο της ΣΤ’ τάξης του 9ου Δημοτικού Πτολεμαΐδας.
Η δήμαρχος Εορδαίας κατά τη συνάντησή της με τους μαθητές και τους καθηγητές τους δήλωσε:
«Θέλω να συγχαρώ τη νέα γενιά που βρίσκει νέους δρόμους μέσα από τη σύγχρονη τεχνολογία, αλλά και τους εκπαιδευτικούς που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια που είναι ελπιδοφόρα, καθώς προάγει την επιστήμη και την καινοτομία. Όλοι μαζί προβάλλουν τον τόπο μας εκτός τοπικών και εθνικών συνόρων. Ως δημοτική αρχή  ελπίζουμε και επενδύουμε στη νέα γενιά και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε».