Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

ΤΡΕΙΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ ΔΩΡΕΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΚΑΙ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ






Τρεις μοτοσικλέτες (125 c.c.)  μάρκας Honda χάρισαν σήμερα παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία, η διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου ΑμεΑ Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης στις δύο υπηρεσίες Δημοτικής Αστυνομίας των Δήμων Κοζάνης και Εορδαίας. Αναλυτικά στη δημοτική αστυνομία Πτολεμαΐδας δόθηκαν οι δύο μοτοσικλέτες ενώ στην Κοζάνη η μία.
Η δωρεά, όπως δήλωσε η διοίκηση του συλλόγου, έγινε εις μνήμη των μελών του συλλόγου που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο ατύχημα με μοτοσικλέτα. Το συνολικό κόστος της δωρεάς ανέρχεται στο ποσό των 8 χιλιάδων ευρώ. Οι μοτοσικλέτες αναμένεται να συμβάλουν στο έργο της δημοτικής υπηρεσίας για γρήγορη κίνηση στους δρόμους της πόλης, ό σύλλογος ΑμεΑ πάντως, ζήτησε (για μια ακόμη φορά) από τις δύο υπηρεσίες καλύτερη επιτήρηση των θέσεων ΑμεΑ καθώς αυτές συχνά είναι καλυμμένες από πολίτες χωρίς την ειδική κάρτα αναπηρίας που προβλέπουν οι νόμοι της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.   



ΠΗΓΗ WWW.EORDAIA.ORG