Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΔΥΟ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ 785.000 ευρώ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ: "ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥΡΙΚΙΟΥ" & "ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΔΡΟΣΕΡΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ"


ΕΟΡΔΑΊΑ: ΈΡΓΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΉΣ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΈΣ ΚΟΙΝΌΤΗΤΕΣ

Στις 750 χιλιάδες Ευρώ ανέρχεται το ύψος κατασκευής   του έργου που αφορά στην αντικατάσταση αποχετευτικών αγωγών σε τοπικές κοινότητες της δημοτικής ενότητας Μουρικίου στο δήμο Εορδαίας τη σύμβαση του οποίου υπέγραψε σήμερα η δήμαρχος Παρασκευή Βρυζίδου με τον ανάδοχο του έργου Γεώργιο Κοίλα. Το έργο θα πρέπει να υλοποιηθεί σε έξι μήνες. Επίσης υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ του δήμου Εορδαίας και του αναδόχου Παύλου Ιορδανίδη για την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων στις τοπικές κοινότητες Δροσερού και Ολυμπιάδας προϋπολογισμού 35 χιλιάδων Ευρώ και συνολικού χρόνου εκτέλεσης των εργασιών τους τρεις μήνες. 

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ : Σύνταξη Μαίρη Κεσκιλίδου

"ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥΡΙΚΙΟΥ" & "ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΔΡΟΣΕΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ"



Σήμερα Τετάρτη 13-3-2013 και ώρα 1μ.μ έγινε στο δημαρχείο Πτολεμαΐδας η υπογραφή των δύο
εργολαβικών συμβάσεων έργου του δήμου
 Εορδαίας:
1. "ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥΡΙΚΙΟΥ"  &
2. "ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΔΡΟΣΕΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ"
Τις συμβάσεις υπέργαψαν η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου και οι δύο εργολάβοι Γιώργος Κοίλας (πρώτου έργου προϋπολογισμού 750χιλ ευρώ) και  Παύλος Ιορδανίδης (δεύτερου έργου 35 χιλιάδων ευρώ)
www.eordaia.org