Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Πρόσκληση για δράση των Κailaristas για την Ώρα της Γης_στις 8:00 με 9:30 στο αίθριο του Παλαιοντολογικού Μουσείου Πτολεμαΐδας για να στείλουμε το δικό μας μήνυμα για μία καλύτερη ζωή σε έναν ζωντανό πλανήτη



Πρόσκληση για δράση των Κailaristas για την Ώρα της Γης.

Αύριο Σάββατο στις 8.30 το βράδυ σβήνουμε όλοι τα φώτα για μία ώρα, στέλνοντας μήνυμα αποφασιστικότητας για την προστασία του περιβάλλοντος και για μια καλύτερη ζωή.

Σαν Κailaristas σας προσκαλούμε αύριο στις 8:00 με 9:30 στο αίθριο του Παλαιοντολογικού Μουσείου Πτολεμαΐδας για να στείλουμε το δικό μας μήνυμα για μία καλύτερη ζωή σε έναν ζωντανό πλανήτη.

Φέτος η εκστρατεία υιοθετεί το σκεπτικό της δέσμευσης «Θα το κάνω, αν το κάνεις» (“I will if you will”), το οποίο βασίζεται στη δημιουργία προκλήσεων που ωφελούν το περιβάλλον, την κοινωνία αλλά και την ίδια μας την καθημερινότητα.

Εκεί, ο κάθε πολίτης μπορεί να καταθέσει τον δικό του προσωπικό τρόπο, με τον οποίο θα πείσει τους συμπολίτες του να ακολουθήσουν μία από τις τρεις θεματικές δράσεις για μία καλύτερη ζωή.
Έτσι λοιπόν τα τρία «αν το κάνεις» για τη χώρα μας είναι τα ακόλουθα:
*«αν πρασινίσεις το μπαλκόνι σου» (από ένα γλαστράκι δυόσμο, μέχρι ολοκληρωμένο μποστάνι)
*«αν χαρίσεις ένα αντικείμενο που δεν χρειάζεσαι»
*«αν χρησιμοποιείς Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, το ποδήλατο, ή τα πόδια για τις μετακινήσεις σου»

Οπότε πάρτε τα ρεσω κεριά σας και σας περιμένουμε όλους για μια όμορφη ώρα αφιερωμένη στην γη και στον τόπο που αγαπάμε και ζούμε.