Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014

Eγκαίνια του Παλαιοντολογικού εργαστηρίου στο Μουσείο Πτολεμαΐδας την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 στις 12:30 μμ.


Η δήμαρχος Εορδαίας κ. Παρασκευή Βρυζίδου και η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΠΑΠ σας προσκαλούν στα εγκαίνια του Παλαιοντολογικού εργαστηρίου στο Μουσείο Πτολεμαΐδας την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 στις 12:30 μμ.
Μετά από 10 χρόνια λειτουργίας του Μουσείου μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να εγκαινιάζουμε το παλαιοντολογικό μας εργαστήριο. Ένα εργαστήριο διεθνών  προδιαγραφών που γίνεται πραγματικότητα χάρη στην συγχρηματοδότηση του Δήμου Εορδαίας και της ΔΕΗ Α.Ε.
Η δημιουργία του εργαστηρίου επέτρεψε τη συντήρηση απολιθωμάτων που βρέθηκαν παλαιότερα στην ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας με στόχο την ανάδειξη και την προστασία τους.
Τα ευρήματα αυτά  αποτελούν αντικείμενο μεγάλου επιστημονικού ενδιαφέροντος, είναι σημαντικές ανακαλύψεις  και  θα παρουσιαστούν  στο 6ο Διεθνές  Συνέδριο για τα μαμούθ και τους συγγενείς τους που πραγματοποιείται αυτό τον καιρό στη Δυτική Μακεδονία.
Επίσημοι προσκεκλημένοι:
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ ΑΕ κ. Ζερβός Αρθούρος και το μέλος του Δ.Σ της ΔΕΗ ΑΕ, εκπρόσωπος εργαζομένων  κ. Καραλευτέρης Παντελής.
  Η Πρόεδρος
του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙ.Π.Π.Α.Π
Κρυσταλλίδου  Θεοπίστη