Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ & ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - ΔΕΤΗΠ & ΔΕΥΑΠ KAΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ _15/05/14 Η Δήμαρχος Εορδαίας και εκ νέου υποψήφια, Παρασκευή Βρυζίδου, επισκέφθηκε τα συνεργεία του Δήμου στον εκσυγχρονισμένο και ανακαινισμένο χώρο τους, καθώς και τα συνεργεία της Δ.Ε.ΤΗ.Π και της Δ.Ε.Υ.Α.Ε, όπου ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την καλή συνεργασία και την ανταπόκριση στις απαιτήσεις των υποχρεώσεων της Δημοτικής Αρχής σε μια περίοδο, όπου υπήρχαν ελλείψεις προσωπικού και μειωμένοι πόροι.
Η κ. Βρυζίδου δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «αγωνιστήκαμε σκληρά για να διατηρήσουμε όρθιες τις υπηρεσίες και τις επιχειρήσεις και πάντα θα είμαστε μπροστά για να διατηρήσουμε το δημόσιο χαρακτήρα τους, τη διασφάλιση του προσωπικού, τις ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και την αποτελεσματικότητα του Δήμου».

Μετά τα συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α.Ε η Δήμαρχος επισκέφθηκε και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πτολεμαΐδας, τους εργαζομένους της οποίας  επίσης ευχαρίστησε γιατί φροντίζουν και προστατεύουν με τον καλύτερο τρόπο τον Δήμο και τους πολίτες.