Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ





ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
Δήμητρας 1, 50200 Πτολεμαΐδα
2463053503
vdo.weebly.com


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δυο ακόμη μεγάλες διακρίσεις για το Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας ήρθαν από τη συμμετοχή σπουδαστών του Ωδείου σε διεθνείς διαγωνισμούς.
Συγκεκριμένα οι σπουδάστριες Μαρία Δαύκα και Νάντια Παυλίδου συμμετείχαν στο Διεθνή Διαγωνισμό Λαϊκών Οργάνων που διεξήχθη στο Ντονέτσκ της Ουκρανίας καταλαμβάνοντας την Πρώτη και τη Δεύτερη θέση στο διαγωνισμό ακορντεόν στην κατηγορία για παιδιά μέχρι 13 ετών.
Η Μαρία Δαύκα, σπουδάστρια της τάξης ακορντεόν του Αλέξανδρου Τσουγεφ κατετάγη 1η στην κατηγορία της, αποσπώντας επαινετικές κριτικές για τη δεξιοτεχνία της καθώς και για την ερμηνεία της στο δύσκολο πρόγραμμα που επιλεγεί να ερμηνεύσει.
Η Νάντια Παυλίδου, επίσης σπουδάστρια της τάξης ακορντεόν το Αλεξάνδρου Τσουγεφ κατετάγη 2η στην κατηγορία για παιδιά μέχρι 13 ετών, πραγματοποιώντας καταπληκτική εμφάνιση. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επιτροπή του Διαγωνισμού συμμετείχαν τα κορυφαία ονόματα του ακορντεόν παγκοσμίως, ενώ εκπρόσωπος της Ελλάδος στην επιτροπή ήταν ο καθηγητής του ακορντεόν στο Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας κ. Αλέξανδρος Τσουγεφ.
Οι συγκεκριμένες διεθνείς διακρίσεις έρχονται να προστεθούν στη σωρεία των διακρίσεων που έχουν
επιτύχει οι σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαΐδας σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο, επιβεβαιώνοντας με τον πιο εμφατικό τρόπο την πολύ καλή δουλεία που γίνεται στον εκπαιδευτικό τομέα, καθώς και το υψηλό επίπεδο κατάρτισης των καθηγητών, οι όποιοι, παρ’ όλες τις δυσκολίες των τελευταίων μηνών συνεχίζουν με το ίδιο σθένος τη συνεισφορά τους στην εκπαίδευση των σπουδαστών και την προσφορά τους στον πολιτισμό του Δήμου Εορδαίας .


     Η Πρόεδρος του ΔΣ               Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντης
Θεοπίστη Κρυσταλλίδου             Λάζαρος Τσαβδαρίδης