Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ kailaristas ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΧΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΤΩΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ








Εάν η προσμονή των Χριστουγέννων και των εορτών, έχει καταφέρει και φέτος να ''γεννήσει, νέες ελπίδες και να αναζωπυρώσει τα συναισθήματα μας, τότε πάνω από όλα, η μεγαλύτερη χαρά για όλους μας, θα είναι η εμπρακτη αποτύπωση της κοινωνικής αλληλεγγύης στην περιοχή, προς όλους εκείνους που ιδιαιτέρως τώρα έχει 'δοκιμάσει η ζωή και η έντονη οικονομική κρίση.
Απέναντι στα βουρκωμένα μάτια των φτωχών παιδιών που δεν έχουν ούτε καν τα στοιχειώδη γι'αυτές τις γιορτες, αλλα και απεναντι στα θλιμμένα πρόσωπα των γερόντων και τα αγχωμένα και παγωμένα βλέμματα, των οικογενειών που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις βασικές τους υποχρεώσεις, οι Kailaristas απευθύνουν έκκληση βοηθείας, ανθρωπιάς και συμμετοχής, για να δώσουμε έστω και μικρή ανάσα  και 'ανακούφιση, σε όλους αυτούς τους συμπολίτες μας.
Είναι οι οικογένειες της διπλανής μας πόρτας στην Πτολεμαΐδα και στην Εορδαία, οι οποίες δεν έχουν γάλα, ρύζι, όσπρια και λάδι.
Και είναι βεβαίως τα παιδιά ιδιαιτέρα που δεν έχουν παιδικές τροφές και ρούχα, αλλά και παιδικά παιχνίδια και παραμύθια, για να ακουμπήσουν αυτά τα παιδικά τους όνειρα!!!
Με την δράση μας αυτή εμείς οι εθελοντές των kailaristas στην Πτολεμαΐδα απευθυνόμαστε σε όλους εκείνους που μπορεί να προσφέρει ο καθένας ότι μπορεί, από αυτά που δεν χρειάζεται.

Aυτά που μαζεύουμε είναι.
ΤΡΟΦΕΣ.
Γάλα(Κουτιά)
Παιδικά γάλατα
Παιδικές τροφές

Όσπρια
Μακαρόνια
Λάδι
Ρύζι
Και γενικός ξηρά τροφή.
ΡΟΥΧΑ.
Για μικρούς και για μεγάλους
ΒΙΒΛΙΑ.
Για μικρούς και μεγάλους
ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.



Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6944214090 στο email μας kailaristas50200@gmail.com,και στο προφιλ μας Kailaristas Ptolemaida . Επίσης σύντομα θα ανακοινωθούν και οι τόποι παράδοσης τον πραγμάτων.