Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

2ος ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ "ENIAC" ΑΠΟ ΤΑ NetLAbs




ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 


ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΤΟΥ
 2ου ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ "ENIAC"

KYRIAKH 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
ΩΡΑ 11:30 π.μ.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: 1 ΩΡΑ 

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΩΡΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ







2ος Μαθητικός Διαγωνισμός Πληροφορικής - ENIAC

Τα Εργαστήρια Πληροφορικής NetL@bs βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να αναλάβουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την διεξαγωγή του 2ου Μαθητικού Διαγωνισμού Πληροφορικής στην Πτολεμαΐδα με τίτλο "ENIAC".
Ο Μαθητικός Διαγωνισμός Πληροφορικής είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Αποσκοπεί κυρίως στην καλλιέργεια και ανάδειξη της πληροφορικής παιδείας, της δημιουργικότητας, της κριτικής ικανότητας των μαθητών και των δεξιοτήτων τους στη χρήση Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, καθώς και στην προώθηση  των Νέων Τεχνολογιών μεταξύ των νέων.
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν πλέον των 5.000 μαθητών από όλα τα Σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Διευρυμένου Δήμου Εορδαίας και για πρώτη χρονιά και του Διευρυμένου Δήμου Αμυνταίου (εξαιρούνται οι μαθητές των τάξεων της Πρώτης, Δευτέρας και Τρίτης Δημοτικού). Ο Διαγωνισμός θα έχει χρονική διάρκεια από 15/01/2012 μέχρι 1/04/2012 και είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί σε τρεις φάσεις. Οι συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό είναι οργανωμένοι σε τρεις ομάδες με βάση την ηλικία τους και από κάθε ομάδα θα προκύψουν τρεις νικητές. O χώρος διεξαγωγής του Διαγωνισμού θα είναι τα NetL@bs – Εργαστήρια Πληροφορικής.