Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ & ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΩΝΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ Α2 ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


Ότι δεν κατάφερε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Αρίων, χάνοντας την άνοδο για ένα πόντο (βλ. άνοδο στην Α2), πέτυχε το περασμένο Σάββατο η ομάδα γυναικών κερδίζοντας τον Ποσειδών Βέροιας με 3-1 σετ. Ένα όνειρο ετών πήρε λοιπόν σάρκα και οστά μια αγωνιστική πριν το τέλος των play-off και όπως ήταν φυσικό μετά το τέλος του αγώνα όλες οι αθλήτριες έγιναν ένα πανηγυρίζοντας την άνοδο, μαζί με τον προπονητή τους Γιώργο Μέμτσα, τον βοηθό του Γιάννη Κούρτη και φυσικά το πρόεδρος της ομάδας και επί χρόνια ψυχή του τμήματος Τάσο Πέτκο.
Για τους 3 τελευταίους η άνοδος αυτή ήταν ένα ξέσπασμα μετά τον άδικο υποβιβασμό του ανδρικού τμήματος και μια απάντηση για όλους εκείνους τους άσπονδους φίλους που προεξοφλούσαν ότι και τα κορίτσια δεν θα τα καταφέρουν.
Αξίζουν λοιπόν πολλά μπράβο στο Γιώργο Μέμτσα, στο Γιάννη Κούρτη και στις Ελευθερία, Κλεονίκη, Σταυρούλα, Φωτεινή, Κατερίνα, Μαρία, Γλυκερία, Ελπίδα, Βιβή, Κατερίνα, Μαρία, Ζαχαρένια και Αρετή για την μεγάλη αυτή επιτυχία και τη χαρά που έφεραν στην πόλη.
Για αυτή την επιτυχία επίσης είναι σίγουρο πως από κάπου εκεί ψηλά θα χαίρεται και ο Λέκκας Χαριλάκης αφού όλα αυτά τα κορίτσια τα είχε υπό την καθοδήγηση του για πολύ καιρό.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο γυμναστήριο υπήρχε πολύς κόσμος και ελπίδα είναι και τη νέα χρονιά στην Α2 να έχει ανάλογο.
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος πολλά κρίθηκαν στο πρώτο σετ. Ο Ποσειδώνας εκμεταλλευόμενος το άγχος των κοριτσιών του Αρίων μπήκαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν 6-11 και 15-19. Κάπου εκεί όμως στο σερβίς πήγε η Σταυρούλα Κούση και βοήθησε την ομάδα της να περάσει μπροστά με 23-19 και να κατακτήσει και το σετ με 25-20.
Στο επόμενο σετ ο Αρίων είχε ένα σταθερό προβάδισμα αλλά κάποια νεκρά διαστήματα έδιναν το δικαίωμα στις φιλοξενούμενες να επιστρέφουν (15-12, 17-14 έγιναν 19-18). Τελικά στο τέλος ήταν ψύχραιμος και πήρε το σετ με 25-19.
Στο τρίτο σετ ο Ποσειδώνας μπήκε πιο δυνατά και πήρε ένα σημαντικό προβάδισμα με 5-10 και 8-14.
Ο Αρίων επανήλθε και ισοφάρισε 14-14, μείωσε σε 18-19 αλλά μέχρι εκεί με τις φιλοξενούμενες να κατακτούν το σετ με 20-25.
Το τελευταίο σετ ήταν παράσταση για……μία.
Η Κούση Σταυρούλα πήγε στο σέρβις στο 2-3 και έφυγε στο 19-3 οδηγώντας την ομάδα της σε μια εύκολα κατάκτηση του σετ και παράλληλα της νίκης με 25-7.
Τα σετ: 25-20 (23΄), 25-19 (24΄), 20-25 (24΄). 25-7 (13΄).
Άριστη η διαιτησία των Σωμαράκη- Πορτοκαλίδη

Αρίων: Κούση Ελπ., Κούστη Στ., Κουρκουλούκη Κ., Εμμανουήλ Γ., Τσάτσα, Δημάκη, (έπαιξαν ακόμα οι
Μπίγγα Ε., Μπίγγα Κλ. Και Πανταζή).
Ποσειδών Βέροιας: Μπέλλα, Κυριακίδου, Μόσχα, Γαλλίκα, Βαφειάδου, Κιρμανίδου (λίμπερο οι Γρηγοριάδου και Ιωακειμίδου. Έπαιξαν ακόμα οι Τσιλίκα, Τσιάμη, Βασιλειάδου, Ζησιού.
ΣΤΗΝ Α2 ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΩΝΣΤΗΝ Α2 ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΩΝΣΤΗΝ Α2 ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΩΝΣΤΗΝ Α2 ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΩΝΣΤΗΝ Α2 ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΩΝΣΤΗΝ Α2 ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΩΝwww.eordaia.org