Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

"ΕΚΘΕΣΗ ΕΟΡΔΑΙΑ 2012 " ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ- ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΒΕ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ


ΠΗΓΗ WWW.EORDAIA.ORG


ΠΗΓΗ WEST CHANNEL

ΠΗΓΗ WWW.KOZANI.TV




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +302463350112
Website: http://www.ptolemaida.gr/


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνέντευξη τύπου έδωσαν το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας-Εορδαίας Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος, ο αντιπρόεδρος του Ε.Β.Ε Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Ιάκωβος Παντελίδης και η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου για την 4η Γενική Εμπορική Έκθεση «Εορδαία 2012» που θα γίνει και φέτος από τις 16 μέχρι τις 21 Μαΐου.
Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου «μετά την ανοδική πορεία των προηγούμενων τριών εκθέσεων συνεχίζουμε αυτή την προσπάθεια για να δώσουμε μια άλλη προοπτική, με στόχο τη δημιουργία νέων σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ καταναλωτών και επιχειρήσεων». Ο κ. Καλαϊτζόπουλος κάλεσε τους επιχειρηματίες της περιοχής να στηρίξουν την προσπάθεια και ευχαρίστησε το δήμο Εορδαίας και το Επιμελητήριο Κοζάνης για τη μεγάλη υποστήριξη. «Σηκώνουμε τα μανίκια και ετοιμαζόμαστε για την τέταρτη Εορδαία» τόνισε ο κ. Καλαϊτζόπουλος, ενώ σε ότι αφορά στις τιμές συμμετοχής τόνισε ότι θα κυμανθούν στα περσινά επίπεδα και πρόσθεσε πως θα υπάρξουν και φέτος πολλές παράλληλες εκδηλώσεις.
Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Ιάκωβος Παντελίδης ανέφερε πως «ως ΕΒΕ στηρίζουμε και συνδιοργανώνουμε την έκθεση που συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιοχής. Η έκθεση θα πρέπει να συνεχιστεί, αλλά και να δημιουργηθούν στο μέλλον και άλλες θεματικές εκθέσεις».
Η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου με τη σειρά της τόνισε πως «για τέταρτη συνεχή φορά θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε την έκθεση των εμπόρων και των επιχειρηματιών, του δυναμικού μέρους της κοινωνίας μας που αναδεικνύει την περιοχή, στηρίζει την οικονομία και δίνει διέξοδο στα προβλήματα της ανεργίας και της ανάπτυξης. Το μεγάλο βήμα έγινε πριν τέσσερα χρόνια από όσους ανέπτυξαν την πρωτοβουλία και τόλμησαν να αναδείξουν την επιχειρηματικότητα,  να προσεγγίσουν το κοινό και να δώσουν προοπτική. Κάθε χρόνο προστίθενται και άλλα δεδομένα στην ανοδική πορεία». Η κ. Βρυζίδου κάλεσε τους πολίτες να έρθουν κοντά στην έκθεση για να πάρουν πληροφορίες και να γνωρίσουν και νέους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας, ενώ κατέληξε «δεν  υπάρχουν μαγικές λύσεις, τολμούμε, αγωνιζόμαστε και στηρίζουμε τον τόπο μας».