Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Ο ΦΤΩΧΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ» (TA ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ)!!!_29/12/2013

Βίντεο:
Αρχιμηνιά κι Αρχιχρονιά_Από την παράσταση "ο Φτωχούλης του Θεού και το Πνεύμα των Χριστουγέννων" Πτολεμαΐδα_29/12/2013
Βίντεο:
"Ρούντολφ το ελαφάκι" Από την παράσταση "ο Φτωχούλης του Θεού και το Πνεύμα των Χριστουγέννων" Πτολεμαΐδα_29/12/2013



Βίντεο:
www.eordaia.org




ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ: ¨Ο ΦΤΩΧΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο:

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 
ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΕΤΑΞΑ-ΜΠΑΜΠΗ ΣΥΝΤΑΚΗ 
ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΑΜΠΙΛΑ  
¨Ο ΦΤΩΧΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ"
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ  ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ. 
ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΑ 2 ΕΥΡΩ. ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΦΕΛΗ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΞΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΟΜΠΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. 
 (www.eordaialive.gr)


 





Με μια παιδική μουσικοθεατρική παράσταση η επίσημη… πρώτη εκδήλωση του γραφείου εθελοντισμού του Δήμου Εορδαίας
29122013351
Την παιδική μουσικοθεατρική παράσταση «Ο φτωχούλης του Θεού και το Πνεύμα των Χριστουγέννων!», ανέβασε το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Εορδαίας στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας το διήμερο 29 και 30 Δεκεμβρίου, με σκοπό τη διάθεση των εσόδων, από το συμβολικό εισιτήριο, στις άπορες οικογένειες της περιοχής για την αγορά καυσόξυλων.
Η σκηνοθεσία του έργου ήταν από τον Κώστα Μπαμπίλα, ενώ έπαιξαν και τραγούδησαν οι Νίκος Μεταξάς και Μπάμπης Συντάκης (που έγραψε και το σενάριο) με τον Παναγιώτη Χαλκιά στο πιάνο και τον Τάσο Παπαδόπουλο στην κιθάρα.
Στην παράσταση συμμετείχε και η χορωδία του Αναξαγόρειου Ωδείου, υπό τη διεύθυνση του Μάρκου Βαλαβάνη.
«Ο σκοπός της παράστασης έχει μεγάλη σημασία καθώς στέλνει το μήνυμα της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που τόσο ανάγκη την έχουμε στις μέρες μας» τόνισε η Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, συγχαίροντας το Γραφείο Εθελοντισμού για την πρωτοβουλία του και τους συντελεστές της παράστασης.
«Στο πνεύμα της συλλογικής προσφοράς και του εθελοντισμού, διοργανώνουμε αυτό το διήμερο του οποίου ο σκοπός είναι φιλανθρωπικός» διευκρίνισε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Ανάπτυξης του Δήμου Εορδαίας Στέφανος Μπίγγας ευχαριστώντας τους υπεύθυνους του Γραφείου Εθελοντισμού για τη συμβολή τους στη λειτουργία του, ενώ αναφέρθηκε και στην άλλη ανάλογο δομή του Δήμου, το Γραφείο Κοινωνικής προστασίας.
«Όλοι πρέπει να συμβάλλουμε στη στήριξη των οικονομικά αδυνάτων συμπολιτών μας, γι’ αυτό με χαρά δέχθηκα να βοηθήσω στη σκηνοθεσία του επίκαιρου αυτού σεναρίου» υπογράμμισε ο σκηνοθέτης Κώστας Μπαμπίλας.
Η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου ήταν κατάμεστη από μικρούς και μεγάλους, που απόλαυσαν μία προσεγμένη παράσταση, στηρίζοντας παράλληλα τον φιλανθρωπικό σκοπό των διοργανωτών.
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ
29122013352 29122013350 29122013341 29122013339 29122013338 29122013336