Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ: Προβολή της ιδιαίτερης ταινίας "The painting" - Τετάρτη 22/1/14 στο πνευματικό κέντρο ΠτολεμαΐδαςΌπως σας είχαμε υποσχεθεί ξεκινά και η συνεργασία της ομάδας (ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ) με το Γαλλικό
 Ινστιτούτο! Ντεμπούτο με την ιδιαίτερη ταινία "The painting" με Υψηλή βαθμολόγια από το κοινό (Ratings: 7.3/10 from 1,162 users Metascore: 70/100 )

Ημερομηνία προβολής Τετάρτη 22/1/14
Στο πνευματικό κέντρο Πτολεμαΐδας 
Έναρξη 21:00 με ελεύθερη είσοδο!

LE TABLEAU (2011)
Animation,Διάρκεια 76 λεπτά. Με ελληνικούς υπότιτλους.

Υπόθεση

Ένα Κάστρο,ανθισμένοι κήποι,ένα απειλητικό δάσος,...για μυστηριώδεις λόγους, ένας ζωγράφος τα έχει αφήσει ημιτελή. Τρία είδη χαρακτήρων ζουν σε αυτόν τον Πίνακα: οι Toupins, οι οποίοι είναι εντελώς βαμμένοι,οι Pafinis, οι οποίοι στερούνται λίγα χρώματα, και οι Reufs, οι οποίοι είναι μόνο σκίτσα. Θεωρώντας τους εαυτούς τους ανώτερους, οι Toupins καταλαμβάνουν την εξουσία, διώχνουν τους Pafinis από το Κάστρο και υποδουλώνουν τους Reufs. 

Πεπεισμένοι ότι μόνο ο Ζωγράφος μπορεί να επαναφέρει την αρμονία με το να ολοκληρώσει τον Πίνακα,οι Ramo, Lola και Plume αποφασίζουν να τον αναζητήσουν. Καθ' όλη την περιπέτεια, τα ερωτήματα θα διαδέχονται το ένα το άλλο: Τι απέγινε ο Ζωγράφος; Γιατί τους εγκατέλειψε; Γιατί άρχισε να καταστρέφει ορισμένα από τα έργα του; Θα καταφέρουν άραγε οι ήρωες μας να ανακαλύψουν το μυστικό του Ζωγράφου?