Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Ικανοποίηση για το έργο της ΔΕΤΗΠ και χάραξη Νέας Στρατηγικής για το μέλλον στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της επιχείρησης

DSC02394
Σε μία καθαρά οικογενειακή ατμόσφαιρα στον χώρο των αντλιοστασίων, η ΔΕΤΗΠ έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα, παρουσία της Δημάρχου Εορδαίας Παρασκευής Βρυζίδου, των μελών της Διοίκησης και των εργαζομένων.
Κόβοντας την βασιλόπιτα ο πρόεδρος της ΔΕΤΗΠ Νικόλαος Κουσίδης περά από τις καθιερωμένες ευχές προς όλους, επεσήμανε ότι η επιχείρηση βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο χάρη στις προσπάθειες των εργαζομένων και την καλή τους συνεργασία μεταξύ τους και με την Διεύθυνση και τη Διοίκηση, τονίζοντας ότι η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί για το καλύτερο.
Ευχόμενη υγεία σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά η Δήμαρχο υπογράμμισε ότι: «πορευθήκαμε με δυσκολίες όλο αυτό το διάστημα, αλλά τελικά καταφέραμε με την υλοποίηση ενός μεγάλου έργου, να λειτουργήσουμε βιώσιμα και σωστά την Τηλεθέρμανση, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των πολιτών. Πιστεύω ότι στο μέλλον δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα καθώς μέσα από τον σχεδιασμό μας για την επιχείρηση και με τη δική σας συνεργασία δεν θα επιτρέψουμε κανέναν να πλήξει το σημαντικό αυτό αγαθό για τον τόπο μας».
«Η επιτυχία της Τηλεθέρμανσης είναι δικό σας έργο γιατί εσείς είστε τα βασικά εργαλεία, όπου στηρίζεται η λειτουργία της επιχείρησης σε υψηλό επίπεδο» υπογράμμισε η κ. Βρυζίδου προσθέτοντας ότι ως Δημοτική αρχή θα είμαστε κοντά σας, στηρίζοντας το θετικό και εποικοδομητικό έργο σας.
Να σημειωθεί ότι η Δήμαρχος Εορδαίας ήταν η τυχερή στην οποία έπεσε το ‘’φλουρί’’ της Βασιλόπιτας, τονίζοντας ότι: «είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα όχι μόνο για μένα αλλά και για τη ΔΕΤΗΠ, που στηρίζει το Δήμο μας».
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ
DSC02406 DSC02410