Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΤΗΠ, 11-1-2012 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟΝ ΑΗΣ/ΔΕΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ





ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 11-1-2012
                             


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Νέα βλάβη της 3ης μονάδας του ΑΗΣ/ΔΕΗ Πτολεμαΐδας σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 11/1/2012 και ώρα 6 το απόγευμα.

Η Τηλεθέρμανση θα λειτουργεί εκ περιτροπής ανά δίωρο, εναλλάξ, στο κέντρο (Α΄ ζώνη) και την περιφέρεια (Β΄ ζώνη) της πόλης, από τις 5 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.

Ο χρόνος αποκατάστασης θα μας γνωστοποιηθεί από την ΔΕΗ αύριο και θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση.

Παρακαλούμε τους καταναλωτές Τηλεθέρμανσης να ρυθμίσουν το πρόγραμμα τους στη συνεχή λειτουργία (ένδειξη διακόπτη "ΗΛΙΟΣ").

Επισημαίνεται ότι με την εφαρμογή του προγράμματος "συνεχής λειτουργία"  καταγράφεται ΜΟΝΟΝ η ενέργεια που καταναλώνεται (ζεστό-κρύο νερό εισόδου-εξόδου).

Επίσης, σε απάντηση κακόβουλων σχολίων, πληροφορούμε τους καταναλωτές μας ότι η Τηλεθέρμανση ΠΟΤΕ δεν χρέωσε το πρόσθετο κόστος του πετρελαίου εφεδρείας – αιχμής που χρησιμοποιεί, πολιτική που εφαρμόζεται σταθερά, και ότι διατηρούμε κι εφέτος την ίδια, χαμηλή  τιμή παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουμε.

Όσοι από τους καταναλωτές μας θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον Λέβητα πετρελαίου και χρειάζονται τα συνεργεία μας ή αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορούν να καλούν το Γραφείο καταναλωτών : 24630 55745 σε ώρες εργασίας ή να αφήνουν μήνυμα στα τηλέφωνα της ΔΕΤΗΠ όλο το 24ωρο (24630 54420, 21, 22,).


ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.Ε.ΤΗ.Π.