Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΕΓΙΝΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ




Χαιρετισμός της Δημάρχου Εορδαίας Παρασκευής Βρυζίδου

«Αγαπητοί πρόεδροι και μέλη των διοικητικών συμβουλίων, όλων των συλλόγων που βρίσκεστε σήμερα εδώ, στην πρωτεύουσα του Δήμου Εορδαίας, την Πτολεμαΐδα.
Είναι πραγματικά πολύ μεγάλη η τιμή και η χαρά, που σας φιλοξενούμε σήμερα στην πόλη μας. Ιδιαίτερα η τιμή είναι ξεχωριστή, γιατί είναι δύσκολες οι μέρες και όλοι όσοι έχετε έρθει, σημαίνει  ότι είσαστε ενωμένοι και στο πνεύμα μιας συνεργασίας και μιας καλής επικοινωνίας, που είναι η ελπίδα στην οποία μπορούμε να στηριχθούμε.
Πράγματι, όπως ο πρόεδρος ανέφερε τα χρόνια είναι ιδιαίτερα δύσκολα και βέβαια ένας μεγάλος τομέας που αφορά το κράτος, τη δημόσια διοίκηση και τους δημοσίους υπαλλήλους βρίσκεται σε μεγάλη δίνη και σε πολύ μεγάλη αβεβαιότητα.
Τα μάτια λοιπόν της χώρας πρέπει να στραφούν στον παραγωγικό τομέα, στον εμπορικό, σε άλλους τομείς, στον ιδιωτικό τομέα διότι στο δημόσιο υπάρχουν αδιέξοδα και ανασφάλεια.
 Ότι έκαναν πριν πολλά χρόνια  η ομοσπονδία και η συνεργασία σήμαιναν πολλά. Ίσως τα χρόνια ήταν ευκολότερα τότε. Πάντοτε ξέρατε ότι μια συνεργασία και μια επικοινωνία, είτε για ανταλλαγή πληροφοριών, είτε για βοήθεια ο ένας στον άλλο ήταν σημαντική. 
  Σήμερα μας χρειάζεται ακόμη περισσότερο, γιατί  όπως βλέπετε δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια.
Εμείς σαν δημοτική αρχή είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τον Εμπορικό σύλλογο και τον ιδιωτικό τομέα, γιατί αυτός σήμερα κρατάει την περιοχή μας. Είναι μια περιοχή βέβαια που στηρίζεται και στα εργοστάσια  και τη ΔΕΗ με τα πολλά αδιέξοδα του σήμερα και με πολύ επίσης ανασφάλεια. 
Πρέπει να σταθούμε δίπλα στο σύλλογο και θα κάνουμε ότι απαιτείται, όχι απλώς σαν μια βοήθεια, αλλά σαν ένα κοινό σχέδιο δράσης, για να μπορέσουμε να στηρίξουμε τον τόπο μας και να βγούμε έως ένα βαθμό από τα αδιέξοδα.
 Θεωρούμε δεδομένη και την δική σας συνεργασία και νομίζω ότι με την επικοινωνία που θα υπάρξει και με όλα τα στελέχη τα  οποία είναι εξαιρετικά και έχουν βοηθήσει ιδιαίτερα τον τόπο θα μπορέσουμε να βρούμε κοινή πορεία, κοινούς άξονες για να έχουμε θετικά αποτελέσματα.
Σας εύχομαι να έχετε υπομονή, πιστεύω ιδιαίτερα σε εσάς γιατί η δουλειά σας, σας βοήθησε να αναπτύξετε ιδιαίτερες ικανότητες, ξεχωριστές από την ξενοιασιά κάποιων άλλων ειδικοτήτων . Σήμερα αυτές τις γνώσεις σας, αυτές τις ικανότητες, αυτές τις δυνατότητες καλούμε σαν χώρα και σαν Δήμος να τις επιστρατεύσουμε στην πρώτη γραμμή για να μπορέσουμε να στηρίξουμε τους ανθρώπους μας, τον τόπο μας και την χώρα μας. Καλή χρονιά και πραγματικά εγώ ελπίζω. Να είστε καλά».








ΠΗΓΗ VIDEO WWW.EORDAIA.ORG