Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΒΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ ΟΡΥΧΕΙΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ «ΚΑΛΟΥ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΡΕΑΤΟΣ ΑΞΙΑΣ 1600 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΙΤΙΑ
Προς  Τους Εργαζομένους βάρδιας    
Ορυχείου Νοτίου Πεδίου
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, 12-1-2012  Αρ. πρωτ. 5

Ενταύθα

Αγαπητοί μας,

Με συγκίνηση δεχθήκαμε ένα τηλεφώνημα του κυρίου Ιωάννη Ιωακείμ Διευθυντού κλάδου Ορυχείου Νοτίου Πεδίου ΔΕΗ μέσω του υποτομεάρχη κυρίου Νίκου Μωϋσιάδη για προσφορά κρέατος αξίας 1600 Ευρώ για τα καθημερινά δωρεάν μας συσίτια.

Πριν λίγες ημέρες είχαμε και δια των ΜΜΕ ανακοινώσει τις πολλές προσφορές αυτών των ημερών, από φορείς και ιδιώτες, αλλά ομολογούμε ότι η δική σας ενέργεια μας συγκινεί ιδιαίτερα διοτι προέρχεται από σκληρά εργαζομένους σε βάρδιες, μέσα στις πλέον αντίξοες συνθήκες και οι οποίοι το ποσό που προορίζονταν για την καθιερωμένη ετήσια γιορτή τους, το διαθέτουν για τέτοιο σκοπό. Η ευαισθησία αυτή δείχνει τα φιλάνθρωπα αισθήματα ανθρώπων του μόχθου που βιώνουν έμπρακτα την βιοπάλη και τις ανάγκες της ζωής.
Μέσα στο καταχείμωνο, αυτή η ζεστασιά αγάπης που δείξατε θυμίζει τη βραδιά της Γέννησης του Χριστού που «οι αγραυλούντες βοσκοί» βλέποντας το άστρο της Βηθλεέμ έτρεξαν να προσκυνήσουν αλλά και να ζεστάνουν με την αγάπη τους και τα δώρα τους τον Νεογέννητο Χριστό.
Σας μεταβιβάζουμε τις ευχές όλων αυτών που δέχονται αυτό το ζεστό πιάτο αγάπης, που ο καθένας δωρητής στέλνει στο Σύλλογο, και εμείς σε κάθε αδελφό που το έχει ανάγκη. Και στις ώρες της σκληρής δουλειάς που κάνετε, αλλά και όταν είστε τελείως μόνοι σας, οι προσευχές αυτών των ανθρώπων θα παρακαλούν τον Θεό να σας προστατεύει και να σας έχει γερούς και να είστε πάντα καλά.

Ο                                                                 Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΥΣ
ΚΥΡ.  ΚΑΡΑΧΙΣΑΡΛΗΣ                           ΓΕΩΡ. ΑΣΠΡΑΓΚΑΘΟΣ




                                      
ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΦΙΛΑΝΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
"ΚΑΛΟΣ  ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ"
Μη κερ/κό Σωματείο πιστοποιημένο
Σοφούλη 2
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
Τηλ-Fax: 24630-22550