Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Η ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΠΙΑΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 10,11 ΚΑΙ 12 ΕΤΩΝ




Μία ακόμα κορυφαία αθλητική/κολυμβητική διοργάνωση φιλοξένησε το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας το  διήμερο 17 και 18 Μαρτίου. Πρόκειται το  Χειμερινό Πρωτάθλημα Προαγωνιστικών Κατηγοριών για παιδιά ηλικίας 10,11 και 12 ετών.
Συνολικά στο πρωτάθλημα πήραν μέρος  11 ομάδες:
ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΑΤΛΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΝΗΡΕΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΝΑΣΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΣΕΡΡΕΣ
ΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
«Είναι το χειμερινό πρωτάθλημα προαγωνιστικών κατηγοριών κεντροδυτικής Μακεδονίας και συμμετέχουν περίπου 250 αθλητές από 9 σωματεία της Κεντροδυτικής Μακεδονίας. Το πρωτάθλημα αυτό γίνεται κάθε χρόνο και τις περισσότερες φορές στην Θεσσαλονίκη αλλά τα τελευταία χρόνια κάνουμε τεράστιες προσπάθειες να το πάρουμε στην πόλη μας για να αναπτύξουμε το άθλημα της κολύμβησης αλλά και για αναπτύξουμε τον αθλητικό τουρισμό της πόλης. Με αυτό τρόπο βοηθάμε τόσο το σωματείο, την πόλη και τα μαγαζιά με τον κόσμο που έρχεται όσο και τους γονείς των αθλητών μας  που δεν μετακινούνται σε άλλες πόλεις και έτσι γλιτώνουν αρκετά χρήματα» δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Εθνικής  Ομάδας Κολύμβησης  Χρυσάφης Βαγγελακάκης.
Ο πρόεδρος των Δελφινιών Γιάννης Δίκας από τη μεριά του δήλωσε «για μια ακόμα χρονιά διοργανώνουμε αυτούς τους αγώνες εδώ με στόχο να συγκεντρώσουμε όσο περισσότερους αθλητές και φιλάθλους μπορούμε. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας αφού πλέον με τον αθλητικό νόμο δεν θα υπάρχουν χρηματοδοτήσεις στα σωματεία. Ακόμα όταν βλέπετε ότι τα περισσότερα κολυμβητήρια λόγω του υψηλού κόστους είναι κλειστά είναι επιτυχία για μας με τη βοήθεια του δήμου να το κρατάμε ανοιχτό. Φυσικά και εμείς με τους γονείς βοηθάμε αλλά πρέπει να κάνουν το κάτι παραπάνω και όσο μπορούν  για να μπορέσουμε να κρατήσουμε αυτό το στολίδι για τη πόλη ανοιχτό.
Θα κάνουμε για αυτό το λόγο και άλλους αγώνες θα φιλοξενήσουμε και άλλους αθλητές με αποτέλεσμα η πόλη να αποκτά μια άλλη εικόνα, δίνοντας παράλληλα και μια ανάσα στα ξενοδοχεία και τα μαγαζιά.
Για αυτό το λόγο καλούμε όλους τους πολίτες να συμπαραστέκονται στην προσπάθεια που κάνουμε.
Επίσης θέλω να πω ότι αντιλαμβάνομαι τις όποιες φωνές υπάρχουν για την συνδρομή των 20 ευρώ που βάλαμε αφού οι εποχές είναι δύσκολες, αλλά αυτό που κάνουμε είναι για το καλό των παιδιών και πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για να πάει καλά το κολυμβητήριο. Και φυσικά ήμαστε στη διάθεση του καθενός για να μας ελέγξει όσο αφορά τα οικονομικά και που πάνε τα λεφτά που δίνουν».
ΠΗΓΗ WWW.EORDAIA.ORG