Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΞΕΚΙΝΑ Η Β’ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΕΡΔΙΚΚΑ






Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πτολεμαϊδας η υπογραφή της σύμβασης για τη β’ φάση του έργου της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης του Περδίκκα.

Όπως τόνισε η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου «συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς τα έργα υποδομής τόσο στα δημοτικά διαμερίσματα, όσο και στην πόλη, με στόχο να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες βελτιώσεις και παρεμβάσεις». Σύμφωνα με την κ. Βρυζίδου με τα έργα βελτίωσης και  κατασκευής νέων δικτύων, των οποίων οι μελέτες ολοκληρώθηκαν και κατατέθηκαν στο ΕΣΠΑ, αλλά και τις νέες προτάσεις για αναπλάσεις που ετοιμάζονται, στόχος είναι να υπάρξει κινητικότητα και «να μπούμε σε άλλη πορεία που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της περιοχής και στην αντιμετώπισης της ανεργίας».
Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Δημήτρης Τσαγκαλίδης επισήμανε πως «δουλεύουμε και ανταπεξερχόμαστε στις υποχρεώσεις και στην αντιμετώπιση χρονιζόντων προβλημάτων», ενώ ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΠ Απόστολος Λόφτσαλης αναφέρθηκε σε «ένα όνειρο των κατοίκων του Περδίκκα που γίνεται πραγματικότητα».
Ο ανάδοχος του έργου Σπύρος Ιωακειμίδης τόνισε ότι ο προϋπολογισμός του έργου είναι 1 εκ. 400 χιλιάδες ευρώ, το χρονοδιάγραμμα του έργου είναι 12 μήνες και δεσμεύτηκε για την τήρηση του, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται απο τη σύμβαση, ενώ δήλωσε ότι οι εργασίες ξεκινούν άμεσα. 


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Γραφείο Τύπου

Τηλέφωνο – Fax : +302463350112
Website: http://www.ptolemaida.gr/

ΠΗΓΗ VIDEO WWW.EORDAIA.ORG