Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΕΡΔΙΚΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ




ΠΗΓΗ WWW.KOZANI.TV




ΜΑΥΡΟ… ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΔΙΚΚΑ

Μαύρο Κύπελλο για τον Περδίκκα
Μπορεί ο Περδίκκας να κατέκτησε το πρώτο Κύπελλο Κοζάνης στην ιστορία του, επικρατώντας με 3-2 της ΑΕΠ Καραγιαννίων, ωστόσο η νίκη του επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Έμερσον. Ήταν μια άτυχη στιγμή που έγινε στο 83΄ όταν σε μαρκάρισμα του Μαντζιάρη στον Έμερσον, ο δεύτερος υπέστη κάταγμα κνήμης και περόνης. Όλοι «πάγωσαν» κυριολεκτικά στο γήπεδο, ο άτυχος παίκτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και του τοποθετήθηκε γύψος.
ΜΑΥΡΟ… ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΔΙΚΚΑΑπό την πρώτη στιγμή όλοι οι παίκτες και οι παράγοντες εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στον Έμερσον, μάλιστα η διοίκηση της ΑΕ Ποντίων μετέβη στο νοσοκομείο για να πληροφορηθεί για την υγεία του άτυχου παίκτη. Χαρακτηριστικό, ακόμα, είναι ότι αποφασίστηκε πως τα έσοδα από τον Δ΄ φιλανθρωπικό αγώνα αγάπης (που διοργανώνουν οι Γιώργος Ζαχαρίας, Χάρης Σακαλής, μαζί με τους ποδοσφαιριστές από Κοζάνη) θα διατεθούν προς ενίσχυση του Έμερσον.
Στον τελικό, οι Πόντιοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν στο 17ο με κεφαλιά του Μιχαηλίδη , ενώ στο 43ο μετά από σέντρα του Τσιώνη, ο Κιουλτζής με πλασέ έγραψε το 0-2. Η αντίδραση του Περδίκκα ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο 48’ από κόρνερ του Κίλη, ο Γετίμης με κεφαλιά μείωσε σε 1-2. Στο 59’ ήρθε η ισοφάριση, ύστερα από ατομική ενέργεια του Συμεωνίδη κι εύστοχο πλασέ, για το 2-2.
Στο 88’ ο Τσαγκαλίδης πέτυχε το νικητήριο γκολ για τον Περδίκκα, που έδωσε το τρόπαιο στην ομάδα του, όμως δεν υπήρχε διάθεση για πανηγυρισμούς, λόγω του τραυματισμού του Έμερσον.
ΠΕΡΔΙΚΚΑΣ: Παπαδόπουλος, Συμεωνίδης, Κοντογουλίδης, Μπάμπαρης, Τσακαλίδης, Παπαδόπουλος Ε., Κίλης (70ο Αρσενίδης Α.), Χαϊτίδης, Νικολαΐδης (46ο Γετίμης), Έμερσον (80ο Αρσενίδης Γ.), Ιωαννίδης
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ: Αθανασιάδης, Τοπαλίδης (55ο Μπόντσος), Παπαδόπουλος (90ο Μόσχος), Παπαντωνίου, Μαλούτας, Καραγιώργος, Μαμάτσιος (67ο Παπαϊωάννου), Κιουλτζής, Μιχαηλίδης, Μαντζιάρης, Τσιώνης.
Πολλοί φίλαθλοι παρακολούθησαν το χθεσινό τελικό, ενώ αρκετοί ήταν και οι επώνυμοι. Σύσσωμη η διοίκηση της ΕΠΣ Κοζάνης, επίσης ο δήμαρχος της πρωτεύουσας της Δυτικής Μακεδονίας, Λάζαρος Μαλούτας, όπως και ο αντιπεριφερειάρχης, Γιάννης Σόκουτης. Επίσης, παραβρέθηκαν μεταξύ των άλλων οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιώργος Μαργαρίτης, Γιάννης Κιοσσές ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης, Γιάννης Παπαϊορδανίδης, ο αστυνομικός διευθυντής κ. Καραϊτσης, ο αντιδήμαρχος Πτολεμαΐδας, κ. Ασπράγκαθος, όπως και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κοζάνης , Μάρκος Φλώρος.
ΠΗΓΗ WWW.EORDAIA.ORG