Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Στο εκλογοαπολογιστικό συνέδριο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ) συμμετείχε η Κολυμβητική Ακαδημία των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ Πτολεμαΐδας



Στο εκλογικό συνέδριο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα συμμετείχε η Κολυμβητική Ακαδημία των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ Πτολεμαΐδας με εκπρόσωπό της τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Δίκα Ιωάννη. Εκτός από την διαδικασία των εκλογών, πραγματοποιήθηκε και ο απολογισμός της Ομοσπονδίας (Διοικητικός και Οικονομικός) ενώ κατά τη διάρκεια των εργασιών του εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου ψηφίστηκε και το πρόγραμμα δράσης της επόμενης περιόδου.
Η συμμετοχή της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ, με δεδομένο και τις ελάχιστες τοποθετήσεις που έγιναν από τους αντιπροσώπους/ συμμετέχοντες, κρίνεται ως ουσιαστικής σημασίας.
Μιλώντας στο πλαίσιο του συνεδρίου ο Πρόεδρος έθιξε ζητήματα που άπτονται της λειτουργίας και λειτουργικότητας των κολυμβητηρίων καθώς στην περίοδο που διανύουμε και με τη γενικότερη κρίση που τη χαρακτηρίζει, πολλά από τα κολυμβητήρια δυστυχώς υπολειτουργούν.
Αναφέροντας ως χαρακτηριστικό το παράδειγμα της άψογης συνεργασίας που υπάρχει ανάμεσα στη Διοίκηση του Συλλόγου και το Δήμο Εορδαίας, ο Πρόεδρος των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ έδωσε μία νότα αισιοδοξίας για τα όσα μπορούν να καταφέρουν τα κολυμβητήρια που δεν βρίσκονται –αυτή τη στιγμή- στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του συνεδρίου ο Πρόεδρος της Ακαδημίας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη της Κ.Ο.Ε αλλά και στελέχη κολυμβητηρίων ανά τη χώρα ανταλλάσσοντας απόψεις, ενώ από βήματος προσκάλεσε τα νεοεκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας να παραβρεθούν στους Πτολεμαϊκούς Αγώνες που πιθανολογείται να πραγματοποιηθούν το διήμερο 22-23 Δεκεμβρίου.

Γραφείο Τύπου Κολυμβητική Ακαδημία των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ Πτολεμαΐδας