Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ: ΤΕΛΕΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΙΟΝΟΥΣ ΞΕΚΙΝΑ Η ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ



                                                    



          11 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


         Με τις ευλογίες και ευχές της εκκλησίας έγινε και επισήμως η έναρξη της νέας περιόδου για την Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ Πτολεμαΐδας. Ο Αγιασμός τελέσθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 11/10 αν και τα ΔΕΛΦΙΝΙΑ προπονούνται και αθλούνται στα νερά του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πτολεμαΐδας από την πρώτη Σεπτεμβρίου.
Παρόντες στον Αγιασμό, η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ,  σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ακαδημίας, οι προπονητές, οι αθλητές, γονείς και φίλοι της κολύμβησης. Ευχή όλων, η νέα περίοδος να φέρει ακόμα περισσότερες επιτυχίες για τα ΔΕΛΦΙΝΙΑ που στην προηγούμενη σεζόν κατάφεραν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα αθλητικά/κολυμβητικά δρώμενα αποσπώντας σημαντικές επιτυχίες και διακρίσεις σε Περιφερειακό και Πανελλήνιο επίπεδο.
Την άοκνη προσπάθεια του Διοικητικού Συμβουλίου της Ακαδημίας, των παιδιών, των προπονητών και του προσωπικού εξήρε η Δήμαρχος που μίλησε για τα οφέλη της κολύμβησης, για τις αξίες που αναδεικνύονται μέσα από τον αθλητισμό και τις επιτυχίες των παιδιών, ενώ εξέφρασε την αμέριστη συνδρομή και την θετική πρόθεση της Δημοτικής αρχής να στηρίξει κάθε προσπάθεια που γίνεται από την πλευρά της Ακαδημίας. Επεσήμανε ότι ο σωστός και αδιάλειπτος προγραμματισμός που υπάρχει από την πλευρά της Ακαδημίας έχει απτά και ουσιαστικά αποτελέσματα που επιβάλλουν τη στήριξη και την συμπαράσταση της Δημοτικής αρχής και όχι μόνο.
Για το λειτούργημα που επιτελείται στους κόλπους της Ακαδημίας και την προσπάθεια που καταβάλλεται από όλα της τα μέλη, έκανε λόγο ο Πρόεδρός της Γιάννης Δίκας υπογραμμίζοντας ότι σε μία εποχή πολύ δύσκολη τα όσα έχουν καταφερθεί μέσα από τη λειτουργία της Ακαδημίας έχουν αναδείξει την κολύμβηση, έχουν προσελκύσει εκατοντάδες κόσμου και έχουν σημειωθεί σημαντικές επιτυχίες που και τους αθλητές επιβραβεύουν αλλά και την περιοχή μας φέρνουν στο προσκήνιο. Ο πρόεδρος δε παρέλειψε να υπογραμμίσει το πόσο σημαντική είναι για την λειτουργία της Ακαδημίας η φροντίδα που τυγχάνει από το Δήμο και την Κ.Ε.Δ.Ε που υποστήριξαν ενθέρμος τις ανακαινιστικές παρεμβάσεις όχι μόνο στο εσωτερικό του κολυμβητηρίου αλλά και στον αύλειο χώρο, στο γυμναστήριο και στις κερκίδες.
Φέτος η Ακαδημία μπαίνει στον 5ο χρόνο λειτουργίας της με την πρόθεση, την προσδοκία και τον στόχο να «κολυμπάει σε όλο και πιο βαθειά νερά». Η πρώτη ύλη που δεν είναι άλλη από τα παιδιά, υπάρχει σε μέγιστο βαθμό. Στον ίδιο βαθμό υπάρχει η διάθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και των προπονητών.
Λειτουργώντας σε ένα ανακαινισμένο κολυμβητήριο ολυμπιακών προδιαγραφών όπου προσφέρονται οι ιδανικές συνθήκες σε αθλητές και επισκέπτες,  η Ακαδημία των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ είναι πανέτοιμη για τη νέα αθλητική/κολυμβητική περίοδο. Για περισσότερες διακρίσεις και επιτυχίες.
Στους κόλπους της Ακαδημίας κάθε τμήμα αποτελεί μία κοιτίδα όπου γεννιούνται νέοι αθλητές, πρωταθλητές και ολυμπιονίκες και όπου όλα τα τμήματα μαζί, συνθέτουν ένα ολόκληρο σώμα που στη λειτουργία του είναι ικανό να επιτύχει ακόμα περισσότερα. 

Γραφείο Τύπου