Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ: ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΦΙΛΙΚΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ





20 Νοεμβρίου 2012


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χαρακτήρα «γιορτής» απέκτησε η φιλική χειμερινή ημερίδα ακαδημιών και νέων προαγωνιστικών, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας το Σάββατο 17 Νοεμβρίου με τα παιδιά να είναι άκρως ενθουσιασμένα και προετοιμασμένα για τους αγώνες αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά την μεγάλη τους αγάπη και χαρά για την κολύμβηση.
Την διοργάνωση ανέλαβε και ολοκλήρωσε, με άκρα επιτυχία, η Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» Πτολεμαΐδας στο πλαίσιο πάντα της αδιάλειπτης προσπάθειας για την καλλιέργεια της «ιδέας» της κολύμβησης και την προώθησή της, της ανάπτυξης υγιούς αθλητικής άμιλλας και την ενδυνάμωση της συνεργασίας μεταξύ των συμμετεχόντων.
Περαιτέρω σημαντικός στόχος τέτοιου είδους διοργανώσεων είναι  να δοθεί η δυνατότητα απόκτησης όσο το δυνατόν περισσότερων εμπειρικών από τους μικρούς κολυμβητές έτσι ώστε να αναπτύξουν πολύ γρήγορα τα εφόδια που χρειάζονται για τις επίσημες αγωνιστικές. 
Η φιλική ημερίδα αφορούσε παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη:  2006(7 ετών), 2005(8 ετών), 2004(9 ετών), 2003(10 ετών), 2002(11 ετών) και 2001(12 ετών).

Τα αποτελέσματα της ημερίδας υπάρχουν αναρτημένα στη σελίδα των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ www.delfiniaptol.gr




Γραφείο Τύπου