Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ (ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΙ.Π.Π.Α.Π.)

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΟΥ ΘΕΟΠΙΣΤΗ



ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ: 2-11-2012
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙ.Π.Π.Α.Π.

Διακηρύττει ότι στις  13 του μήνα Νοεμβρίου  του έτους 2012, ημέρα Τρίτη  και ώρα 11:00π.μ.  στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Εορδαίας , θα διεξαχθεί ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ με σφραγισμένες προσφορές για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ» για τις ανάγκες των παιδικών σταθμών του ΚΟΙ.Π.Π.Α.Π.. , με κριτήριο κατακύρωσης το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης στη μέση τιμή λιανικής πώλησης όπως αυτή προσδιορίζεται από τη Δ/νση Εμπορίου της Π.Ε. Κοζάνης, συνολικού πρ/σμού 50.000,00 Ευρώ.

Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει στο διαγωνισμό υποβάλλοντας προσφορά, είτε για όλες τις δημοτικές ενότητες, είτε ανά δημοτική ενότητα παράδοσης των καυσίμων.
Η εγγύηση συμμετοχής στο  διαγωνισμό  για το σύνολο των προς προμήθεια ειδών ορίζεται στο πόσο 2.500,00€, ποσοστό 5% επί της συνολικής προϋπολογισθείσης από την Υπηρεσία δαπάνης.
Εάν η προσφορά αφορά ορισμένη ή ορισμένες δημοτικές ενότητες, η εγγύηση συμμετοχής εκδίδεται για ποσό που αντιστοιχεί σε ποσοστό 5% του επί μέρους προϋπολογισμού ανά δημοτική ενότητα, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.
Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα καθώς και ενώσεις προμηθευτών, εφ΄όσον γι΄αυτές συντρέχουν οι προϋποθέσεις του άρθρου 8 του ΕΚΠΟΤΑ (Έλληνες ή Αλλοδαποί).
Ώρα λήξης υποβολής προσφορών ορίζεται η Τρίτη 13/11/2012 και ώρα  11:00π.μ..
Για πληροφορίες και τα σχετικά έντυπα του διαγωνισμού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν΄απευθύνονται στο Γραφείο Νομικών Προσώπων  του Δήμου (οδός 25ης Μαρτίου 15-Τ.Κ. 502 00 Πτολεμαΐδα),  αρμόδιος υπάλληλος κ. Γρηγόρης Αμανατίδης, τηλ.2463350100 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου www.ptolemaida.gr .

Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΟΥ ΘΕΟΠΙΣΤΗ