Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ:"ΑΡΙΣΤΑ" ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ. ΝΕΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ_ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΣΤΑ «ΑΡΗΣΤΕΙΑ»





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΣΤΑ «ΑΡΗΣΤΕΙΑ»
Εκπληκτική και ανάλογη των προϋποθέσεων που έχουν δημιουργήσει με τη συνεχή δουλειά και τον κόπο τους, υπήρξε η συμμετοχή των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για τους πρώτες αγώνες της τρέχουσας χρονιάς στους οποίους η Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ συμμετείχε με 15 αθλητές.
Σημαντικές επιδόσειςαξιοπρεπής και υποδειγματική παρουσία αλλά και η κατάκτηση 4 μεταλλίων υπήρξαν τα βασικά χαρακτηριστικά της διοργάνωσης για την ομάδα των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ που δημιούργησαν ακόμα καλύτερες συνθήκεςκαι προϋποθέσεις ενόψει μάλιστα και του χειμερινού πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος που θα γίνει τον Φεβρουάριο του 2013.
Σε ότι έχει να κάνει με τα μετάλλια, κατακτήθηκαν στην κατηγορία openαπό τους ακόλουθους αθλητές της Ακαδημίας.
1) ΑΣΠΡΑΓΚΑΘΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 1 ΧΡΥΣΟ (400 Μ.Α.) και 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ (200 Μ.Α.)
2) ΗΛΙΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ (50 ΥΠΤΙΟ, 200 ΥΠΤΙΟ).
Εξαιρετικές επιδόσεις πραγματοποιήθηκαν και από τους υπόλοιπους αθλητές της αποστολής: ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ , ΓΚΙΝΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, ΚΑΛΑΙΤΖΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΒΑΡΒΑΡΟΥΣΗ ΝΙΚΟΛΑΟ, ΒΕΡΙΚΟΚΟ ΙΩΑΝΝΗ, ΚΑΛΑΪΤΖΟΠΟΥΛΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΔΕΛΗΓΕΩΡΓΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ, ΜΠΑΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΖΗΚΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΛΑΠΠΑ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΔΕΛΗΓΕΩΡΓΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ.
Για μία ακόμα φορά τα παιδιά και ο προπονητής τους Καραγιάννης Δημήτριος απέδειξαν ότι η συστηματική δουλειά και η συνεργασία που έχουν, αποφέρουν καρπούς που ανεβάζουν τον πήχη στη λειτουργία της Ακαδημίας που πραγματοποιεί σταθερά και ανοδικά βήματα.
Γραφείο Τύπου