Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΤΟ Vetofm 91.0fm ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΠΥΡΟ ΚΟΥΤΑΒΑ (ηχητικό)


vryzidoy-kadro
Κατηγορηματικό όχι της δημάρχου Εορδαίας Παρασκευής Βρυζίδου για την λίστα με τα ονόματα που θα μπορούσαν να τεθούν σε διαθεσιμότητα στο δήμο Εορδαίας. Μιλώντας στο vetofm ξεκαθάρισε ότι ..
''δεν πρόκειται να σταλούν λίστες από τις αρμόδιες διευθύνσεις προσωπικού των δήμων προς το υπουργείο Εσωτερικών''. Ανέφερε ότι ''υπάρχει σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Εορδαίας , η απόφαση της ΚΕΔΕ και αναμένεται να συνεδριάσει και η ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας προκειμένου να αποφασίσει για το θέμα''.

Η κ. Βρυζίδου τόνισε ότι ''ο δήμος Εορδαίας απασχολεί 300 άτομα και ότι δεν υπάρχει εργαζόμενος που να περισσεύει'', μάλιστα επισήμανε ότι σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχουν ελλείψεις σε ορισμένους τομείς υπηρεσιών. Η κ.Βρυζίδου όμως φρόντισε να υπενθυμίσει ''ότι διορίστηκαν αρκετοί πολίτες στους ΟΤΑ με το νομοσχέδιο Παυλόπουλου και μάλιστα σε κόντρα τότε πολλών δημάρχων που δεν επιθυμούσαν προσλήψεις αλλά οι εργαζόμενοι δικαιώθηκαν από τα δικαστήρια στα οποία προσέφυγαν''. Διαπίστωσε ότι υπάρχει πληθώρα προσωπικού σε γραφεία και ότι είναι δύσκολο ακόμη και με μετάταξη να πάνε κάποιοι από αυτούς στην καθαριότητα όπου υπάρχει σοβαρή έλλειψη προσωπικού.
Ετοιμάζονται μελέτες για μικρές τηλεθερμάνσεις
Σε άλλο σημείο τόνισε ότι η συνεργασία με τους Γερμανούς για ενεργειακά θέματα βρίσκεται σε καλό δρόμο και μετά το συνέδριο των ενεργειακών δήμων προχωρούν οι μελέτες τόσο στο Αμύνταιο όσο και στην Εορδαία για την δημιουργία μονάδων παραγωγής ζεστού νερού από βιοκαύσιμα που θα χρησιμεύσει για τηλεθερμάνσεις μικρών οικισμών.
Η δήλωση της Παρασκευής Bρυζίδου στο Vetofm
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ εδώ
ΠΗΓΗ WWW.VETONEWS.GR