Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΑΚΟΥΣΤΕ: Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΑ (Θ. Δημητριάδης) ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 110113_ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ (ηχητικό)




Ακούστε τη συνέντευξη στο Θωμά Δημητριάδη

Πτολεμαΐδα: Π. Βρυζίδου, Η αυτοδιοίκηση θα αντιδράσει





Η αυτοδιοίκηση μπορεί να αντιδράσει και θα το πράξει σύντομα για ξαφνικές ενέργειες όπως η συνένωση των δύο νοσοκομείων Κοζάνης και Πτολεμαΐδας δήλωσε η Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου σε δηλώσεις της στην ΕΡΑ Κοζάνης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Υγείας για την συνένωση σε ενιαίο οργανισμό των δύο νοσοκομείων.
Η κα Βρυζίδου σημείωσε πως η αυτοδιοίκηση δεν θα πάψει να κάνει διάλογο με την κεντρική κυβέρνηση αλλά θα αντιδράσει με όποιον τρόπο μπορεί, σε μια σειρά από ζητήματα στα οποία εμπλέκεται η λειτουργίας της με εκείνη του κράτους. Επίσης σε δηλώσεις της στην ΕΡΑ Κοζάνης η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Κοζάνης – Πτολεμαΐδας πλέον Τάσα Μπούρτσου σημείωσε πως το οργανόγραμμα του νέου ιδρύματος δεν επιφέρει αλλαγές στις κλινικές. Η κ Μπούρτσου επικαλέστηκε το μέγεθος του νέου οργανισμού και της δυναμικότητας τους για να σημειώσει πως θα επιτευχθούν οικονομικότερες προμήθειες, πως επίσης θα γίνει κατανομή και αξιοποίηση του προσωπικού ώστε να καλυτερεύσει η παροχή υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Σύνταξη: Θωμάς Δημητριάδης