Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ_19/01/2013





ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
Την βασιλόπιτά του για τη νέα χρονιά έκοψε το Σάββατο  (19-01-2013) στην ταβέρνα "Χαγιάτι" στην Πτολεμαΐδα ο Σύλλογος Δρομέων και Οδοιπόρων Εορδαίας (Σ.Δ.Ο.Ε.). Η κοπή έγινε παρουσία αρκετού κόσμου σε αίθουσα γνωστού κέντρου στην Πτολεμαΐδα , με πολύ κέφι και τους παρευρισκόμενους να διασκεδάζουν μέχρι το πρωί ξεχνώντας για λίγο τα προβλήματα
που υπάρχουν γύρω του. Οι τυχεροί της πίτας ήταν οι Γουμεράκη Πολυξένη και Ιωακείμ Ασιανός που κέρδισαν δώρο- επιταγές από το κατάστημα αθλητικών Sport style ενώ υπήρχαν και άλλα διάφορα δώρα που κερδήθηκαν από τους παρευρισκόμενους. Ο πρόεδρος του ΣΔΟΕ Αθανάσιος Στογιάννης αφού ευχαρίστησε συναθλητές και καλεσμένους για το παρών τους, στη συνέχεια δήλωσε «ο σύλλογος  θα συνεχίσει να συμμετέχει σε διάφορες κοινωφελείς προσπάθειες για το καλό της πόλης, διοργανώσαμε τον πρώτο Εορδαϊκό Ημι-μαραθώνιο πανελλήνιου ενδιαφέροντος με μεγάλη επιτυχία και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε θεσμό ενώ στους άμεσους στόχους μας είναι η διεξαγωγή μιας ημερίδας με θέμα «Υγεία- διατροφή-τρέξιμο αθλητισμός» στο πνευματικό κέντρο όπου θα μιλήσουν διακεκριμένοι επιστήμονες όπως καρδιολόγοι, ορθοπεδικοί, ενδοκρινολόγοι, διατροφολόγοι και ο Μιχάλης Παρμάκης που θα μιλήσει για προπονητικά θέματα, δημιουργήσαμε τράπεζα αίματος ενώ θα προσπαθούμεκαι για το καλύτερο στους αγώνες που παίρνουμε  μέρος. Στο σύλλογο μας έχουμε μέλη που ξεκινούν από 24 χρονών και φτάνουν μέχρι τα 60 που έχουν φέρει σε πέρας πολύ δύσκολους αγώνες με αθλητές μας να έχουν πολλές επιτυχίες πανελλαδικά». 
Ο Μιχάλης Παρμάκης από την πλευρά του τόνισε ότι τέτοιοι σύλλογοι πρέπει να στηρίζονται από παντού γιατί είναι πολύ σημαντική η προσφορά και το έργο τους.
Στην εκδήλωση τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον αθλητισμό ο Μιχάλης Παρμάκης πρωταθλητής Ελλάδας με τη βράβευση να κάνει ο πρόεδρος του συλλόγου Αθανάσιος Στογιάννης στις μεγάλες αποστάσεις και η Στέλλα Παπαδοπούλου με το σύζυγο της Γιάννη Αμοιρίδη που κέρδισε δίκαια το χειροκρότημα με τη βράβευση να κάνει ο Γιώργος Μελανοφρύδης και ο Κ. Μανώλας.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου καθώς και άλλοι επίσημοι φορείς.
www.eordaia.org