Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΕΣΚΕΡΙΔΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Ε

 Χρήστος Κεσκερίδης Πρόεδρος Κ.Ε.Δ.Ε

Με την πρόθεση να υπηρετήσω στον μέγιστο δυνατό βαθμό τους στόχους και την φιλοσοφία που διέπουν  την λειτουργία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Εορδαίας (Κ.Ε.Δ.Ε) και στοχεύοντας πάντα στην ωφέλεια του κοινωνικού συνόλου και την εξυπηρέτηση των αναγκών του, είχα την τιμή να πρωτοαναλάβω -τον Μάρτιο 2011- την Προεδρεία της ΚΕΔΕ.
Σήμερα, η Δήμαρχος Εορδαίας ανανεώνει την εμπιστοσύνη της Δημοτικής αρχής στο πρόσωπό μου και στο έργο το οποίο ως Κ.Ε.Δ.Ε υλοποιήσαμε αλλά και στον σχεδιασμό που έχουμε βάλει για το επόμενο χρονικό διάστημα, με στόχο να δώσουμε ακόμα περισσότερες δυνατότητες στους δημότες, να προσθέσουμε ακόμα περισσότερη ποιότητα στη ζωή τους, να βελτιώσουμε υποδομές – υπηρεσίες και παροχές.
Σε συνεργασία και συνεννόηση πάντα με την δημοτική αρχή, τα μέλη της Κ.Ε.Δ.Ε, τους παράγοντες του διευρυμένου Δήμου Εορδαίας αλλά και απολαμβάνοντας την αμέριστη στήριξη και συνεργασία των πολιτών, καταφέραμε αρκετά και σημαντικά πράγματα.
Η ανανέωση της θητείας μου στην Κ.Ε.Δ.Ε  αποτελεί επιβράβευση της πρότερης προσπάθειας προσθέτοντας παράλληλα περισσότερη ευθύνη και απαιτήσεις στην μελλοντική μας πορεία ως Κοινωφελής Επιχείρηση.
Ευχαριστώ τη Δήμαρχο και δεσμεύομαι να καταθέσω, όπως εξάλλου έκανα μέχρι τώρα, όλες μου τις δυνάμεις  για το κοινό καλό.


Με τιμή
Χρήστος Κεσκερίδης 

Πρόεδρος Κ.Ε.Δ.Ε