Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Kozanimedia: Υποσχέσεις του Υπουργείου Υγείας για το Μποδοσάκειο-Τα αποτελέσματα της σύσκεψης με τη Δήμαρχο Π. Βρυζίδου



Kozanimedia: Υποσχέσεις του Υπουργείου Υγείας για το Μποδοσάκειο-

Τα αποτελέσματα της σύσκεψης με τη Δήμαρχο Π. Βρυζίδου


mpodas
Διαβεβαιώσεις για την συνέχιση λειτουργίας της Ογκολογικής Κλινικής 
bryzidouτου Μποδοσάκειου Νοσοκομείου, όπως και τη στήριξη του Νοσοκομείου και την απρόσκοπτη λειτουργία των κλινικών του, έλαβε από το Υπουργείο Υγείας η δήμαρχος Παρασκευή Βρυζίδου, σε σχετική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε  στην Αθήνα ακριβώς για αυτό το σκοπό.
» Τα ίδια τα επιχειρήματα και η ίδια η αξιοσύνη του Νοσοκομείου είναι υπεραρκετό επιχείρημα για να έχει αυτά που δικαιούται», τόνισε χαρακτηριστικά η Παρασκευή Βρυζίδου, σημειώνοντας παράλληλα, αναφορικά με τη συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας πως: «Έλαβε σοβαρά υπόψη του την οργάνωση της Παθολογικής κλινικής, της Ογκολογικής, της Καρδιολογικής και το πρόβλημα που προέκυψε με την Ογκολογική Κλινική. Κατανόησε πλήρως την ανάγκη ισχυροποίησης αυτών των κλινικών και προγραμματίζει άμεση την περαιτέρω στελέχωση προκειμένου να είναι ασφαλής η λειτουργία τους».
Στη σύσκεψη έδωσε το «παρών» από πλευράς δήμου Εορδαίας εκτός της Δημάρχου Παρασκευής Βρυζίδου και οι δύο αντιδήμαρχοι Σοφοκλής Σιδηρόπουλος και Απόστολος Καλαϊτζόπουλος, όπως και ο βουλευτής Ν.Δ. Κοζάνης Μιχάλης Παπαδόπουλος.