Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΣΤΟΝ 3o ΑΓΩΝΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ «ΛΙΜΝΗ ΒΡΑΧΟΥ» ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Η ΟΜΑΔΑ OPEN WATER ΤΩΝ ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ

                                                                    





  20 Ιουνίου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Αποδεικνύοντας, για μία ακόμα φορά, εμπράκτως, την μεγάλη της αγάπη για το άθλημα τις κολύμβησης, η ομάδα Open Water της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας ΔΕΛΦΙΝΙΑ Πτολεμαΐδας, συμμετείχε με 12 μέλη της στον 3ο ΑΓΩΝΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ που φέρει την επωνυμία  «ΛΙΜΝΗ ΒΡΑΧΟΥ» και υπάγεται στην κατηγορία της κολύμβησης μακρινών αποστάσεων.
Σε μία πραγματικά πανέμορφη τοποθεσία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στην τεχνητή λίμνη Βράχου Καστοριάς (σε υψόμετρο 950μ), πάνω από 110 αθλητές έδωσαν το παρών και συμμετείχαν στον αγώνα καλύπτοντας απόσταση 1.750 μέτρων.
Η διοργάνωση του θεσμού αποτελεί μία πρωτοβουλία του Συλλόγου Γόνων Βράχου – Ελληνική Μαραθώνια Κολύμβηση και ο  αγώνας επιδιώκει να κάνει γνωστή μία από τις νεότερες τεχνητές λίμνες της χώρας η οποία δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της κατασκευής του ομώνυμου φράγματος Βράχου.
Σε ότι έχει να κάνει με τη συμμετοχή της ομάδας Open Water των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ η συμμετοχή υπήρξε τόσο συμβολική όσο και ουσιαστική προς την κατεύθυνση της απόκτησης και μεταφοράς τέτοιου είδους εμπειριών, σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο και δη σε νέους ανθρώπους ενισχύοντας έτσι την αγάπη τους για την κολύμβηση. 


Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας με όλο το αρχείο για την Α.Κ.Α ΔΕΛΦΙΝΙΑ

Γραφείο Τύπου