Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ο «ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ» ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ Α΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

alt 
Για 3η συνεχή χρονιά η ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Πτολεμαΐδας ‘Πτολεμαίος’ θα αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκάκι της Α΄ Εθνικής. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο Ρίο Αχαΐας, στο χρονικό διάστημα από 2 έως 7 Ιουλίου 2013.  Στόχος της ομάδας η παραμονή στην κατηγορία κάτι που κατάφερε να επιτύχει και πέρυσι κατακτώντας την 16η θέση μεταξύ των
 32 ομάδων που συμμετείχαν.
Στα πλαίσια της προσπάθειας για την συμμετοχή της ομάδας της πόλης μας, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, οι 3 σκακιστικοί σύλλογοι για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας, συμμετείχαν στην ανθοκομική έκθεση από 31/5 έως 3/6/13 στο χώρο της ‘λαϊκής’ με λαχειοφόρο αγορά.
Στη συνέχεια από 06 εως12/06  θα βρίσκονται στην εμπορική –ενεργειακή -ανθοκομική έκθεση στο χώρο των τεχνικών σχολών καθώς και στην κεντρική πλατεία το διάστημα 17-06 έως 20-06. Η τιμή του λαχνού ενίσχυσης είναι 1€, κερδίζουν οι λαχνοί που είναι αντίστοιχοι με τα 4 τελευταία ψηφία του 1ου(Tablet), 2ου (ψηφιακή φωτογραφική μηχανή) και 3ου (Smartphone) αριθμού του Λαϊκού Λαχείου, της κλήρωση 06/08/2013, τους οποίους μπορούν να προμηθευτούν οι ενδιαφερόμενοι  για όσο διάστημα θα διαρκέσουν οι εκδηλώσεις ή από τα γραφεία του συλλόγου (Τραπεζούντος 38).

ΠΗΓΗ WWW.E-PTOLEMEOS.GR