Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΒΟΛΕΪ


Στην Πτολεμαΐδα βρίσκεται από τις 18 Ιουνίου, η Εθνική ομάδα Κορασίδων που έπιασε αμέσως δουλειά εν όψει των πολλών υποχρεώσεων που έχει το
 επόμενο διάστημα (Βαλκανικό πρωτάθλημα, Olympic Youth Festival και φυσικά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ταϋλάνδης).
Οι αθλήτριες της Εθνικής προπονούνται στο κλειστό της πόλης υπό τις οδηγίες του Τάκη Φλώρου και των βοηθών του Μανώλη Πρασανάκη, Αλέξανδρου Ρούσσου.
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΒΟΛΕΪ
Πολύ καλά εξελίσσεται η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Βόλεϊ κορασίδων που εδώ και 10 μέρες προετοιμάζεται στην Πτολεμαΐδα με την βοήθεια του Δήμου και του Αρίωνα.
Όλοι στην ομάδα είναι ενθουσιασμένοι από την φιλοξενία και τις ανέσεις που τους προσφέρονται και θέλουν να κάνουν καλές εμφανίσεις και στα παιχνίδια.
Ο προπονητής της ομάδας Τάκης Φλώρος δήλωσε «Αυτό το  δεκαήμερο δουλέψαμε πολύ  μας περιμένουν σημαντικές υποχρεώσεις όπως είναι το Βαλκανικό πρωτάθλημα στην Τουρκία, το Ολυμπιακό Φεστιβάλ στην Ολλανδία.
Υπάρχει θέληση και συνείδηση για να είμαστε έτοιμοι για το βασικό μας στόχο που είναι το Παγκόσμιο της Ταϋλάνδης. Όλοι εδώ στην Πτολεμαΐδα μας συμπεριφέρονται με το καλύτερο τρόπο και πραγματικά είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία και τις ευκολίες  που μας προσφέρονται για την προετοιμασία».
Ο πρόεδρος του Αρίων Τάσος Πέτκος ευχαριστήσε τους ανθρώπους του Δήμου (Βρυζίδου, Τραχανά, Κεσκερίδη) καθώς και τους κ. Καραγιαννάκη και Κοντάκα για τις προσφορές τους στην ομάδα όπως και το κ. Καψή για την παραχώρησε του Γυμναστηρίου του.
Η αρχηγός της ομάδας Όλγα Στράντζαλη δήλωσε «αυτό το διάστημα που ήμαστε εδώ κάνουμε μια πολύ καλή προετοιμασία με στόχο να έχουμε πολύ καλή παρουσία στις διοργανώσεις που θα πάρουμε μέρος. Όλοι εδώ στην Πτολεμαΐδα μας συμπεριφέρονται υπέροχα και δεν μας λείπει τίποτα.
Η Ανθή Βασιλαντωνάκη τόνισε και αυτή με τη σειρά της πως η ομάδα προετοιμάστηκε πολύ καλά και είναι αισιόδοξη για την παρουσία της ομάδας στις διοργανώσεις που θα πάρει μέρος.
Στην προετοιμασία της Εθνικής Κορασίδων συμμετέχουν οι:
Κωνσταντινίδου Λαμπρινή, Στράντζαλη Όλγα (ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)
Σωτηρίου Μαρία, Βασιλαντωνάκη Ανθή (ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ)
Γκοβεδάρου Ελένη (Γ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ)
Παπαδοπούλου Χαρά, Χαμπηλομάτη Αλεξάνδρα (ΗΡΑΚΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ)
Ψωμά Αλεξάνδρα (ΘΕΤΙΣ ΒΟΥΛΑΣ)
Γκουντιμένκο Ιωάννα, Κοκκινάκη Ειρήνη (ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ)
Φακοπουλίδου Αθανασία (ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ)
Καλαντάτζε Άννα, Σουπιώνη Ελένη (ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ)
Πατεράκη Μαρία Ιφιγένεια (Α.Ε. ΒΥΡΩΝΑ)
Tσαβδάρη Γεωργία (ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ).

Το πρόγραμμα της Εθνικής Κορασίδων στη συνέχεια
28/6-4/7 Βαλκανικό Κορασίδων Tekirdag – Τουρκία
4-13/7 Προπονήσεις στην Πτολεμαΐδα
13-20/7 Olympic Youth Festival – Ουτρέχτη
20-23/7 Προπονήσεις στην Αθήνα
23/7 Αναχώρηση για το Παγκόσμιο στην Ταϋλάνδη
04/8 Επιστροφή στην Αθήνα


ΠΗΓΗ WWW.EORDAIA.ORG