Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Από την Πτολεμαΐδα ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του “WORLD FITNESS ASSOCIATION 2013″

world fitness athanasiadis 4
Τον Πτολεμαϊδιώτη Παγκόσμιος Πρωταθλητή του “WORLD FITNESS ASSOCIATION 2013” Σωκράτη Αθανασιάδη, που είναι υπάλληλος της ΔΕΥΑΕ, υποδέχθηκε η Δήμαρχος Εορδαίας, Παρασκευή Βρυζίδου, εκφράζοντας την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι ακόμα μία χρυσή πρωτιά κατέκτησε η περιοχή σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η κ. Βρυζίδου συνεχάρη τον τοπικό  Αθλητή εκ μέρους όλων των πολιτών, καθώς προέβαλλε την Εορδαία σε έναν παγκόσμιας εμβέλειας διαγωνισμό, όπου συμμετείχαν 27 χώρες με 140 δυνατούς αθλητές, τονίζοντας ότι ανέδειξε και το Άθλημα Σωματικής Διάπλασης, που τα τελευταία χρόνια κερδίζει έδαφος και στη χώρα μας.
Ο “Χρυσός” Αθλητής αφού ευχαρίστησε την Δήμαρχο Εορδαίας για την επιβράβευσή του και την θερμή υποδοχή, αναφέρθηκε στην όλη διοργάνωση, που φιλοξένησε η Θεσσαλονίκη και πραγματοποιείται κάθε 5 χρόνια στην Ελλάδα, επισημαίνοντας ότι υπήρχε ιδιαίτερο υψηλό επίπεδο, με ένα πραγματικά δύσκολο ανταγωνισμό.
Ο Σωκράτης Αθανασιάδης, αφιερώνοντας το Χρυσό Μετάλλιο και το Κύπελλο σ’ όλους τους πολίτες της Εορδαίας, ευχαρίστησε την Οικογένειά του, τους φίλους του και τον Προπονητή του για την συμβολή τους στην όλη προσπάθεια και κυρίως τον Φωτορεπόρτερ Γιώργο Κωστικίδη, (συνεργάτη του “Π”), που και στον πανελλήνιο αλλά και στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό ήταν εκεί, καταγράφοντας με την “μαγική” του φωτογραφική μηχανή όλες τις διαδικασίες.
Στον συμπατριώτη μας Παγκόσμιο Πρωταθλητή να ευχηθούμε, παρ’ όλο που κατέκτησε την κορυφή να συνεχίσει την προσπάθεια για την προαγωγή και ανάδειξη του αθλήματος και γενικότερα της άθλησης.
world fitness athanasiadis 2

world fitness athanasiadis 3
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ
WWW.E-PTOLEMEOS.GR