Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

6ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ



Για μια ακόμη χρονιά, τη 6η και από 15 έως τις 18 Ιουνίου η ακαδημία ποδοσφαίρου Ατρόμητος Πτολεμαΐδας διοργάνωσε τουρνουά παιδικών ομάδων. Έγιναν αγώνες στις κατηγορίες Παιδικό, Προπαιδικό, Τζούνιορ, Μίνι και Προμίνι και συνολικά στο τουρνουά έλαβαν μέρος 22 Ακαδημίες που ήταν
οι : Ακαδημία Κορησού,  Ατρόμητος, Άργιλος, Νταηλάκι, Αναγέννηση Κολινδρού, Δήμητρα Τρικάλων, Ελπίδες Φλώρινας, Εδεσσαϊκός, Ηρακλής Πτολεμαΐδας, Λέοντες Αναρράχης, Μακεδόνες Θεσσαλονίκης, Μελίτη, Μακεδονικός Κοζάνης, ΠΑΟΚ Κοίλων, Κορησός, ΠΑΣ Φλώρινας , Βυζαντινός Αετός, Αναγέννηση, Φιλώτας,Πολυνίκης, Σβορώνος, Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας και 2 ομάδες από τα Σκόπια οι Πέλιστερ και Τάλεντ 2000. Συνολικά βρέθηκαν στο τουρνουά 60-65 τμήματα και 900 περίπου αθλητές.
Το τουρνουά δεν έγινε με βαθμολογίες και έτσι οι ομάδες έπαιζαν χωρίς άγχος με αποτέλεσμα όσοι βρέθηκαν στου τουρνουά να παρακολουθήσουν πολύ όμορφα παιχνίδια από τους λιλιπούτειους και εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές. Την τελευταία μέρα έγινε η τελετή λήξης και  απονομές  κυπέλλων συμμετοχής στους Κορησό, Ατρόμητο, Φιλώτα, Πέλιστερ, Τάλεντ 2000, Αναγέννηση Κολινδρού,  Βυζαντινό Αετό, Αναγέννηση και ΠΑΟΚ Κοίλων.
Το παρόν έδωσαν στην τελετή λήξης ο περιφερεαικός σύμβουλος Γιάννης Κιοσές, οι πρόεδρος και αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ Χρήστος Σάββας και Φώτης Φολτόπουλος αντίστοιχα και ο πρόεδρος των διαιτητών Αντώνης Παπαδόπουλος.
Ο Διονύσης Κωνσταντίνου ιδιοκτήτης της ακαδημίας μαζί με τον αδερφό του Δημήτρη στην ομιλία του εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε  όλους όσους συμμετείχαν στο τουρνουά, στους χορηγούς καθώς σε όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση του. Τέλος υποσχέθηκε  ότι το 7ο θα είναι καλύτερο.
Χαιρετισμό στον οποίο έδωσαν πολλά συγχαρητήρια στην ακαδημία για το πετυχημένο τουρνουά απεύθυνε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χρήστος Σάββας ο οποίος στις δηλώσεις του τόνισε ότι η Ένωση δίνει πολύ μεγάλη προσοχή στα παιδικά πρωταθλήματα γιατί αυτά είναι το μέλλον.
Η ακαδημία ποδοσφαίρου "ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ" Πτολ/δας ιδρύθηκε το έτος 2000 από τους Δημήτρη και Διονύση Κωνσταντίνου παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και έχει έδρα σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο 3ο χλμ. Πτολ/δας-Φλώρινας.
Σήμερα μετά από [12] χρόνια ζωής η ακαδημία έχει κάνει σημαντικά βήματα. Συγκεκριμένα διαθέτει γήπεδο με φυσικό χόρτο διαστάσεων 11Χ11 και φωτισμό, αποδυτήρια για δύο ομάδες και διαιτητές. Άλλα δύο βοηθητικά γήπεδα με συνθετικό τάπητα 4ης γενιάς για προπονήσεις ένα 6Χ6 και ένα 8Χ8 με αποδυτήρια.
Σήμερα σε όλα τα τμήματα της Ακαδημίας αθλούνται πάνω από 250 παιδιά.
Η ανδρική ομάδα φέτος έπαιξε στη Β' κατηγ. ΕΠΣ Κοζάνης για 7η συνεχή χρονιά.
Ακόμη υπάρχουν τα τμήματα: Παιδικό, Προπαιδικό (φέτος και τα 2 τμήματα αναδείχθηκαν πρώτα στα ηλικιακά πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.,Τζούνιορ, Μίνι και Προμίνι.
ΠΗΓΗ WWW.EORDAIA.ORG