Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΡΔΙΑΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ «Η ΜΕΡΑ»: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 17ο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ - ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ, ΜΑΓΕΨΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ



ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ
ΚΑΡΔΙΑΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
«Η ΜΕΡΑ»
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1996
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΡΔΙΑΣ 47
ΤΗΛ ΚΑΙ ΦΑΞ: 24630 24677


http://img4.fotos-hochladen.net/uploads/43byp7n6i5.jpg  



http://img5.fotos-hochladen.net/uploads/givxh6r3zs.jpg 
http://img5.fotos-hochladen.net/uploads/u09lhtvg87.jpg  

http://img5.fotos-hochladen.net/uploads/fr85poj6cg.jpg  
 http://img5.fotos-hochladen.net/uploads/38njsz02o9.jpg



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με την αγάπη, τη θερμή ανταπόκριση του κόσμου αλλά και με ένα πρόγραμμα που κατάφερε για μία ακόμα φορά να κάνει τη διαφορά ¨παντρεύοντας¨ την παράδοση με το σύγχρονο πολιτιστικό κομμάτι, να αποτελούν το κύριο χαρακτηριστικό των εκδηλώσεων, ολοκληρώθηκε το 17ο Λαογραφικό Συναπάντημα.
Για τρεις ημέρες, ο πολιτιστικός σύλλογος «Η ΜΕΡΑ», μετέφερε το κέντρο του τοπικού ενδιαφέροντος στον Οικισμό της Καρδιάς προσφέροντας πολιτιστικές εκδηλώσεις ποιότητας που βοηθούν στη διατήρηση των ηθών και εθίμων του τόπου, επιτρέπουν την επαφή με άλλες κουλτούρες (μέσω των συλλόγων που συμμετέχουν και προέρχονται από όλη τη χώρα) αλλά και δίδουν μία νότα από το σύγχρονο μέρος που επάξια εκφράζουν  τα νέα κυρίως παιδιά.
Το παιδικό φεστιβάλ της πρώτης μέρας, τα πολλά και υπέροχα μουσικοχορευτικά συγκροτήματα που εμφανίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου αλλά και η συναυλία με τον ιδιαίτερα αγαπητό καλλιτέχνη Δημήτρη Μπάση, προσέφεραν στο σύνολό τους  ένα εντυπωσιακό τριήμερο στον κόσμο της ευρύτερης περιοχής. Στον κόσμο που επί 17 συναπτά έτη στηρίζει και συμμετέχει ενεργά τις πολιτιστικές εκδηλώσεις «Λαογραφικό Συναπάντημα» αλλά και στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
Άξια λόγου και επαίνων είναι η εθελοντική προσφορά και συνεισφορά τόσο απλών πολιτών-φίλων του Συλλόγου όσο και του Εμπορικού κόσμου της περιοχής που παρά τις δύσκολες εποχές, στέκονται αρωγοί σε κάθε εγχείρημα. Αμέριστη, πάντα, είναι και η στήριξη των αρχών σε επίπεδο Δήμου και Περιφέρειας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Η Μέρα» βάζει ήδη τον σχεδιασμό της επόμενης εκδήλωσης με την προσδοκία πάντα και τον στόχο, να κρατά την παράδοση σε ρόλο πρωταγωνιστή και να την μεταδίδει σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας μας και δη στα νέα άτομα του τόπου.

Γραφείο Τύπου





  
www.eordaia.org

   
www.kozan.gr